AKS PORTO HELI
OPIS

Lokacija: Hotel Aks Porto Heli se nalazi na istočnom delu poluostrva Peloponez, u živospisnom zalivu i maloj luci Porto Heli, na samoj plaži, preko puta prelepog ostrva Spetses. Živopisni gradić Nafplio je udaljen 78 km, Mikena 100 km, a Epidaurus 55 km.

Sobe: Hotel Aks Porto Heli je renovirao sve smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se superior sobe sa pogledom na baštu ili more, kao i porodične sobe sa krevetima na sprat i pogledom na more. Superior sobe sa pogledom na baštu (oko 24m²) su kompletno renovirane, nalaze se u prizemlju ili na prvom spratu i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj. Superior sobe sa pogledom na more (oko 24m²) su kompletno renovirane, nalaze se na višim spratovima i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj. Porodične sobe sa pogledom na more (oko 24m²) su kompletno renovirane, nalaze se na višim spratovima i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i krevete na sprat za decu. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, WI-FI, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Hotel Aks Porto Heli pored glavnog restorana ima a la carte restoran, lobby bar, bar pored bazena, kao i bar na plaži.  Od dodatnih usluga hotel ima servis za peškire za plažu, konferencijsku salu, bespaltan parking i usluge lekara na poziv.

Sport i zabava: Hotel Aks Porto Heli ima dva bazena, od kojih je jedan za decu. Gostima su na raspolaganju teretana, teren za odbojku na plaži, dečije igralište, kao i mini klub sa animatorima.
 

Dečije igralište
Kongresni centar
Krevetac za bebu
Parking
Usluga čuvanja dece
Wi Fi
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Ležaljke i suncobrani u ceni
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Teretana
Mini klub
Hotel Map Title