NINOS GRAND HOTEL & RESORT
OPIS

Lokacija: Ninos Grand Hotel & Resort se nalazi u regiji Jonska Obala, u mestu Kastrosikia. Od Preveze je udaljen svega 18 km. Nalazi se na prelepoj Kastrosikia plaži. Hotel Ninos Grand Hotel & Resort je potpuno renoviran i počinje sa radom 01.07.2023.

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe sa pogledom na baštu ili more, junuir suite sobe sa pogledom na more, superior sobe sa pogledom na baštu ili more, porodične sobe sa krevetima na sprat i  porodične sobe sa kliznim vratima. Standard sobe su površine 20m², imaju francuski ili dva odvojena kreveta, postoji mogućnost da se doda krevetac za bebu, mogu imati pogled na baštu ili na more. Junior suite sobe sa pogledom na more imaju francuski ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj. Superior sobe su površine 22m², imaju francuski ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj, mogu imati pogled na baštu ili more.  Porodične sobe sa krevetima na sprat su površine 24m², imaju francuski krevet i krevete na sprat za decu. Porodične sobe sa kliznim vratima nalaze se u bočnim zgradama, imaju francuski krevet ili dva odvojena kreveta u jednoj sobi, i sofa krevet u manjoj sobi koja je odvojena kliznim vratima. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar, sef, klima uređaj i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Hotel Ninos Grand Hotel & Resort pored glavnog restorana gostima nudi i a la carte restoran i bar. Od dodatnih sadržaja hotel Ninos Grand Hotel & Resort ima parking, usluge menjačnice na recepciji hotela, usluge lekara na poziv, rent a car. 

Sport i zabava: Hotel Ninos Grand Hotel & Resort ima bazen sa izdvojenim delom za decu. Gostima su na raspolaganju teniski teren, teren za košarku, stoni tenis, kao i sportovi na vodi, dok je za najmljađe goste na raspolaganju mini klub i uređeno igralište.
 

Na plaži
Menjačnica
Parking
Rent a Car
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za košarku