HANIOTI MELATHRON
OPIS

Lokacija: Hotel Hanioti Melathron se nalazi u regiji Kasandra, u mestu Hanioti. Hotel Hanioti Melathron udaljen je od plaže 100 m, dok je od centra mesta Hanioti udaljen 200 m.

Sobe: Hotel Hanioti Melathron ima ukupno 50 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i superior sobe. Standard sobe imaju 17m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj. Superior sobe imaju takođe 17m², renovirane su 2017. i 2018. godine i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj. U superior sobama drugo dete do 4 godine boravi besplatno bez sopstvenog kreveta. Sve sobe hotela Hanioti Melathron imaju kupatilo, fen, TV, mini frižider, klima uređaj (funkcioniše u julu i avgustu) i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Hanioti Melathron pored glavnog restorana gde se polužuju pansionski obroci poseduje i bar u hotelu, snack bar i bar pored bazena. Gosti u njima mogu da konzumiraju razne vrste lokalnih pića, kafa, sokova i laganih obroka. Od ostalih usluga gostima hotela Hanioti Melathron su na raspolaganju rent a car, TV sala, wi-fi u zajedničkim prostorijama, parking (do popune kapaciteta), usluge pranja veša, kao i usluge lekara na poziv. Takođe u blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnice suvenira.

Sport i zabava: Hotel Hanioti Melathron u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel Hanioti Melathron takođe ima i manji bazen za decu.
 

Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Prilagođen za boravak osoba sa invaliditetom
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Snek bar
TV sala
Hotel Map Title