IONIAN THEOXENIA
OPIS

Lokacija: Hotel Ionian Theoxenia se nalazi u mestu Kanali, na jonskoj obali Grčke. Smešten na 200 m od plaže, hotel Ionian Theoxenia je udaljen 15 km od Preveze, 20 km od Parge i 30 km od Lefkade.


Sobe: Ionian Theoxenia hotel je novoizgrađeni hotel modernog dizajna koji u svom sastavu ima ukupno 18 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su economy, deluxe i deluxe porodične sobe. Sve moderno opremljene sobe hotela Ionian Theoxenia imaju kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef, frižider i balkon. Economy sobe su povr
šine 40 m2, imaju fransuski ili dva odvojena kreveta, kao i sofu na rasklapanje za treću osobu, ove sobe se nalaze u prizemlju i nemaju terasu. Deluxe sobe su površine 40 m2, imaju fransuski ili dva odvojena kreveta, kao i sofu na rasklapanje za treću osobu i terasu ili balkon.  Deluxe porodične sobe su površine 50 m2, imaju fransuski ili dva odvojena kreveta u spavaćoj sobi, kao i sofe na rasklapanje u dnevnom delu i terasu ili balkon.


Hotelski sadržaj: U sklopu hotela Ionian Theoxenia nalazi se restoran kao i 2 bara. Od ostalih sadržaja, gostima hotela Ionian Theoxenia je na raspolagnju Wi-Fi internet, TV sala, sef na recepciji uz doplatu i parking koji je obezbeđen besplatno za goste hotela.


Sport i zabava: Kada su sportske aktivnosti u pitanju, gostima su u okviru hotela Ionian Theoxenia na raspolaganju spoljašnji bazen kao i tereni za tenis i košarku i mala teretana. Najmlađi gostima je na raspolaganju dečiji bazen.

 

Parking
Sef na recepciji hotela
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Teretana
Teniski teren
Teren za košarku
Hotel Map Title