ROYAL MARE THALASSO & SPA RESORT
OPIS

Lokacija: Royal Mare Thalasso & Spa Resort (ex Aldemar Royal Mare & Suites) je luksuzan hotelski kompleks u mestu Anisaras, nadomak živopisnog grada Hersonisosa od koga je udaljen 2 km, dok je od aerodroma u Heraklionu udaljen 25 km. Smešten je na samoj plaži.

Sobe: U Royal Mare Thalasso & Spa Resort gostima su na raspolaganju sobe sa pogledom na vrt ili na more. Turistička agencija Odeon World Travel u svojoj ponudi ima sobe tipa:  bungalov - max 2 odrasle osobe i 1 dete (29m2) ; superior bungalov - max 2 odrasle osobe i 1 dete (29m2) ; suite family sharing pool -max 2 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odrasle osobe i 1 dete (98m2); junior suite sharing pool -max 2 odrasle osobe i 2 dece (49m2); Sve sobe u svom sastavu imaju: kupatilo, fen, TV, sef, telefon, ketler, frižider (mini bar na upit - uz doplatu), Wi-Fi, papuče i bade mantil, balkon ili verandu. Bebi krevetac na upit (dobija se besplatno u svim tipovima soba, ali je potrebno najaviti prilikom rezervacije).

Hotelski sadržaj: U sklopu kompleksa Royal Mare Thalasso & Spa Resort gostima je na raspolaganju  5 restorana, picerija, bar na plaži, bar na bazenu, glavni bar,  salon lepote, interent kutak uz doplatu dok je wi-fi internet dostupan u javnim delovima hotela – besplatno,  peškiri za plažu (besplatno), suncobrani i ležaljke na plaži.

Sport i zabava: Hotel ima i 2 spoljašnja i unutrašnji bazen, 2 terena za tenis, 2 terena za skvoš, sportovi na vodi (uz doplatu), teren za mini golf, kao i za odbojku na plaži, dečiji klub za decu uzrasta od 4-12 godina, animatori, večernja animacija, bilijar (uz doplatu), fitnes centar i Royal Mare Thalasso spacentar  koji se prostire na 4.000 m² i jedan je od najpoznatijih u Grčkoj.

Na plaži
Animacija
Animacija za decu
Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži
Ležaljke, peškiri i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Picerija
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Mini golf
Mini klub
Odbojka na pesku
Teniski teren
Večernji program
Hotel Map Title