VILE OLIVA
OPIS

Lokacija: Kompleks Vile Oliva je smešten u parku među 140 stabala drveta masline koje su stare i preko 450 godina. Nalazi se na 80 metara od gradske plaže u Petrovcu.

 

Sobe: Hotelski kompleks Vile Oliva u svom sastavu ima ukupno 265 smeštajnih jedinica raspoređenih u glavnoj hotelskoj zgradi i vilama. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju standard sobe i apartmani. Sve sobe i apartmani imaju kupatilo, TV, klima uređaj, mini bar i terasu. Apartmani imaju spavaću sobu i dnevni boravak.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotelskog kompleksa Vile Oliva nalazi se glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Hotel takođe poseduje kafeteriju i 3 bara, od kojih je jedan pored bazena. Od ostalih sadržaja, tu su konferencijska sala, biznis centar, suvenarnica. Hotel ima garažu za goste hotela.

 

Sport i zabava: U sastavu hotelskog kompleksa Vile Oliva nalazi se spoljašnji bazen za odrasle i decu. Gostima je na raspolaganju ispa centar sa unutrašnjim bazenom, saunama, parnim kupatilom, đakuzijem i sobama za masažu.

Minimalan broj osoba u duplex i superior apartmanu je 2 odraslih i 2 dece ili 3 odraslih. 

Blizu plaže
Gradska plaža
Garaža
Suvenirnica
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Đakuzi
Masaža
Spa centar
Sportovi na vodi
Hotel Map Title