CASA DEL MARE PIETRA
OPIS

Lokacija: Hotel Casa Del Mare Pietra je luksuzan i elegantan boutique hotel smešten u mestu Dobrota. Hotel se nalazi na samo 50 m od plaže. Hotel se nalazi na samo 3 km Starog graga Kotora.

 

Sobe: Hotel Casa Del Mare Pietra u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe sa pogledom na more, deluxe sobe i studija. Sve smeštajne jedinice su komforne i luksuzno opremljene svaka sa svojom temom dragog kamena, poput Žada, Amazonita i Citrina. Studio sea view – dvokrevetna soba sa pogledom na more (25 m2), standard room sea view – standardna dvokrevetna soba sa pogledom na more (30 m2), deluxe room sea view – dvokrevetna soba sa pogledom na more, veće kvadrature od standardne (35 m2).

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, mini bar i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Casa Del Mare Pietra u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju i bar u kome mogu da uživaju u osvežavajućim napicima i laganim obrocima

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Casa Del Mare Pietra se nalazi spoljašnji bazen sa prostranom terasom za sunčanje. Gostima je na raspolaganju mali spa centar sa saunom i đakuzijem.

Stari grad Kotor se nalazi na samo par kilometara od hotela Casa Del Mare Vizura i pruža mogućnost za različite vidove zabave- od obilaska kulturno-istorijskih znamenitosti do zabave u mnogobrojnim restoranima i barovima. Morska vrata - glavni ulaz u staro gradsko jezgro i kotorska kula sa satom nalaze se na 6 km od hotela Boutique Hotel Casa del Mare Vizura.

Blizu plaže
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Đakuzi
Sauna
Hotel Map Title