ARTEMIS
OPIS

 

Lokacija: Hotel Artemis se nalazi u neposrednoj blizini centra mesta Ćefalu, na ostrvu Sicilija. Hotel je smešten u nekadašnjem samostanu, izgrađenom 50-ih godina prošlog veka. Udaljen je 200 m od gradske plaže, 300 m od glavne železničke stanice gde se vozom može za sat vremena stići do grada Palermo, a od aerodroma u Palermu 90 km.

 

Sobe: Hotel Artemis ima 40 standardnih, 16 classic i nekoliko suite soba, moderno uređenih. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su economy, standard i classic sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini frižider i wi fi internet. Većina standard i classic soba ima balkon. Economy sobe su veličine 17m² namenjene za smeštaj do 2 odrasle osobe, imaju toalete prilagođene osobama sa invaliditetom i ove sobe nemaju balkon. Standard sobe se nalaze na 4 spratu hotela i veličine su 17m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe. Classic sobe su veličine 25m²  namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Artemis ima recepciju, salu za doručak, bar u okviru lobija, panoramsku terasu za sunčanje na 4 spratu, đakuzi, teretanu, a gostima je na raspolaganju i servis za pranje i sušenje veša.

 

Sport i zabava: U blizini hotela Artemis se nalaze brojne prodavnice, restorani i kafei koji su na raspolaganju gostima hotela. Gosti hotela Artemis mogu da se opuste pored đakuzija koji se nalazi na panoramskoj terasi za sunčanje na 4 spratu, takođe za ljubitelje sportskih aktivnosti hoteli ima fitness centar.

 

Blizu plaže
Gradska plaža
Gradski hotel
Servis za pranje i peglanje
Bar
Đakuzi
Teretana
Hotel Map Title