KASTRO MAISTRO
OPIS

Lokacija: Hotel Kastro Maistro se nalazi u mestu Agios Ioannis, na severu ostrva Lefkada. Hotel Kastro Maistro je od plaže udaljen oko 600 m i 1.5 km od glavnog grada ostrva Lefkada. Od aerodroma u Prevezi hotel je udaljen 30 km.

Sobe: Hotelski kompleks Kastro Maistro se sastoji iz nekoliko manjih zgrada koje su smeštene na uzvišenju sa koga se pruža panoramski pogled na Jonsko more. U ponudi turistike agencije Odeon World Travel su deluxe studio i studio upper floor. Deluxe studio su renovirane sobe površine 30 m2, imaju francuski ili dva odvojena kreveta, kao i pomoćni ležaj za treću osobu, smeštene su na višim spratovima. Studio upper floor je površine 25 m2, ima francuski ili dva odvojena kreveta, kao i pomoćni ležaj za treću osobu, smešten je na višim spratovima. Svaka soba ima kupatilo, TV, klima uređaj, čajnu kuhinju i balkon ili verandu.

Hotelski sadržaj: Hotel Kastro Maistro ima glavni restoran gde se u prijatnom ambijentu svakodnevno služi doručak za goste hotela kao i bar gde se mogu naručiti osvežavajuća pića. Za goste hotela je obezbeđen besplatan parking, a hotel Kastro Maistro posebno ističe da dozvoljava male kućne ljubimce.
Napomene za smeštajni kapacitet:
- Drugo dete u sobi Deluxe studio deli krevet sa roditeljima.
- Deluxe studio može da primi dvoje odraslih sa dvoje dece ili samo troje odraslih. Nije moguće smestiti troje odraslih i dete.

Sport i zabava: Hotel Kastro Maistro u svom sastavu ima bazen sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, a gosti se mogu zabaviti igrajući stoni tenis, dok je za najmlađe goste obezbeđeno malo igralište.
 

 

Dečije igralište
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Stoni tenis
TV sala
Hotel Map Title