SANTA MARINA PLAZA
OPIS

Lokacija: Butik hotel Santa Marina Plaza smešten je na severoistočnoj obali ostrva Krit, u centralnom delu turističkog mesta Agia Marina. Hotel Santa Marina Plaza nalazi se u prvom redu do mora i njegovi gosti se mogu opustiti na prelepo uređenoj peščanoj plaži smeštenoj ispred hotela, na 50 m udaljenosti. Od grada Hanja, popularnog turističkog centra ovog dela ostrva Krit, koji raspolaže mnoštvom kulturnih, istorijskih i zabavnih sadržaja, hotel Santa Marina Plaza udaljen je 8 km. Aerodrom Hanja nalazi se na 22 km od samog hotela.

Sobe: U svom sastavu hotel Santa Marina Plaza ima ukupno 51 smeštajnu jedinicu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su svi tipovi soba. Standard soba sa pogledom na more ili vrt i 2 ekskluzivna junior apartmana uz more. Svi smeštajni kapaciteti su udobno i moderno opremljeni, poseduju klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini-bar, pristup bežičnom internetu i namešten balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u kome se služe pansionski obroci, hotel Santa Marina Plaza svojim gostima pruža mogućnost da se u svom a la carte restoranu smeštenom pored obale, uz opuštajući pogled na more i u privatnom ambijentu, upoznaju sa mnoštvom gurmanskih specijaliteta kritske kuhinje i posebnim ukusima lokalnih vina. Za relaksaciju na zatvorenom, uz tihu muziku i uživanje u raznolikoj ponudi finih pića, gostima hotela Santa Marina Plaza na raspolaganju je unutrašnji loby bar. Bar na otvorenom, smešten pored bazena, uz more, predstavlja idealno mesto za osveženje tokom sunčanja i kupanja preko dana, kao i za uživanje u večernjim koktelima. Tokom boravka hotel može ponuditi mnoštvo usluga, od hemijskog čišćenja i vešeraja, do usluge lekara na poziv, a takođe obezbeđuje i privatni parking za svoje goste.

Santa Marina Plaza je moderan adults only butik hotel, namenjen za boravak gostiju ne mlađih od 16 godina. Pravi je izbor za goste koji žele miran odmor i smeštaj u blizini plaže i centra popularnog ostrvskog gradića Hanja.

Sport i zabava: Hotel Santa Marina Plaza poseduje jedan otvoreni bazen, do koga je pristup lak i prikladan iz svih tipova soba. Pored bazena, hotel Santa Marina Plaza poseduje i manji wellness centar sa salom za fitnes i đakuzijem za dve osobe, a na zahtev se mogu obezbediti i usluge masaže na otvorenom. Spa sadržaji poput saune, zatvorenog bazena i turskog kupatila na raspolaganju su za korišćenje u sestrinskom hotelu Cavo Spada, do kog je obezbeđen prevoz. Od ostalih sadržaja hotela Cavo Spada, gosti hotela Santa Marina Plaza mogu koristiti teniske terene, a takođe mogu uživati i u tematskim grčko-kritskim večerima sa živom muzikom i plesom, koje se u sestrinskom hotelu često održavaju. Gostima hotela Santa Marina Plaza na raspolaganju je i mnoštvo organizovanih aktivnosti na plaži i sportova na vodi. Samo mesto Agia Marina predstavlja raj za ljubitelje prirode, idealna je polazna tačka za istraživanje obližnjih pećina, planinarenje, izlete u prirodi i posetu jezeru Agia, kao i obilaske mnoštva bajkovitih peščanih plaža i skrivenih uvala kojima ovaj deo ostrva Krit obiluje.

Na plaži
U centru
Animacija
Internet
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Bazen sa delom za decu
A la Carte restoran
Bar
Bar na plaži
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Sauna
Tursko kupatilo
Mini klub
Odbojka na pesku
Hotel Map Title
PROGRAM

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan Beograd – Krit

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva i po sata pre leta. Direktan let za Krit kompanijom Air Serbia (JU754). Nakon sletanja transfer do izabranog hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 7./ 10./11. dan

Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

8./11./12. dan Krit - Beograd

Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.

 

RED LETENJA:

Ponedeljak / Četvrtak

JU754 BEG 13:00 CHQ 15:50

JU755 CHQ 16:35 BEG 17:25

 

Ponedeljak

JU750 BEG 13:05 HER 16:00

JU751 HER 16:45 BEG 17:40

 

Petak

JU750 BEG 11:55 HER 14:50

JU751 HER 15:35 BEG 16:30

CENA UKLJUČUJE:

- avionski prevoz direktnim letom

- aerodromske takse EUR 43 / Hanja (RF 0.98 EUR, RS  19.38 EUR, LG  4.48 EUR, RS 0.22 EUR, GR12.00 EUR, WP 2.64 EUR, WQ 2.60, EUR, ZL  0.70 EUR) odnosno EUR 37,34 / Heraklion (RS 0.98 EUR, RS 19.38 EUR, LG 4.48 EUR, RS0.22 EUR, FR 0.30 EUR, GR 12.00 EUR) podložne promeni

- transfer aerodrom – hotel – aerodrom

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu

- organizaciju putovanja i usluge lokalnog predstavnika

CENA NE UKLJUČUJE:

-Medjunarodno zdravstveno putno osiguranje

- Putno zdravstveno osiguranje sa pokricem Covid. Sve dodate informacije putnici mogu dobiti u turističkoj agenciji Odeon World Travel.

- Lokalnu boravišnu taksu.

BORAVIŠNA TAKSA:

Obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, na recepciji hotela ili apartmana:

Okvirni iznosi po sobi / po noći: hoteli 1*i 2*- 0,5€, hoteli 3* - 1,5€, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€.

Okvirni iznosi po sobi / po noći: apartmani 1 i 2 ključa - 0,25€, apartmani 3 ključa - 0,5€, apartmani 4ključa - 1€.

PROMENA REZERVACIJE

Svaka promena rezervacije se prema Opštim uslovima putovanja smatra otkazom rezervacije. U pojedinim slučajevima, kada do promene dođe blagovremeno, promenu rezervacije je moguće izvršiti uz doplatu od 3.000RSD po rezervaciji.  


AVIONSKI PREVOZ I PRTLJAG:

Agencija Odeon World Travel ima zakup na letovima kompanije Air Serbia. Dozvoljeni predate prtljag je 23kg po putniku, dozvoljeni ručni prtljag je 8kg po putniku. Deca starosti do 2 godine imaju pravo na 10kg predatog prtljaga (kofer, dečija kolica i slično). U slučaju oštećenja ili gubitka prtljaga, molimo putnike da se obrate nadležnoj aerodromskoj službi.  

Sve satnice letova za redovne linije su navedene na sajtu agencije Odeon i dostupne su putem linka www.odeontravel.rs . Na aerodromu je potrebno biti minimum 2,5 – 3h pre poletanja aviona.

Satnice čarter prevoza (preliminarne) su prikazane na sajtu agencije Odeon i dostupne su putem linka www.odeontravel.rs . O tačnom vremenu poletanja aviona putnici su dužni da se informišu najmanje 24h pre polaska odnosno poletanja aviona.

Putna dokumentacija se putnicima izdaje u Beogradu elektornskim putem najkasnije 24h pre polaska, odnosno poletanja aviona.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije ).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 50% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

Dozvoljeni predate prtljag je 23kg po putniku, dozvoljeni ručni prtljag je 8kg po putniku. Deca starosti do 2 godine imaju pravo na 10kg predatog prtljaga (dečija kolica i slično). U slučaju oštećenja ili gubitka prtljaga, molimo putnike da se obrate nadležnoj aerodromskoj službi.

OSIGURANJE:

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosapremije navedene na polisi . U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnogo siguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na krajnju ili kroz tranzitne destinacije.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseca nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja.

Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove – putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije Odeon World Travel. Agencija Odeon World Travel ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.

SMEŠTAJ I USLUGA:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. U programu se nalaze osnovne kategorije soba, viša kategorija je moguća uz doplatu i na upit.

Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji objekata koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

ALL INCLUSIVE - SVE UKLJUČENO - Molimo da se o detaljnom konceptu all inclusive usluge izabranog hotela raspitate u agenciji.

TRANSFERI:

Po dolasku na aerodrom odabrane destinacije, predstavnik ino partnera agencije Odeon World Travel će vas sačekati i uputiti na grupni transfer radi prevoza do rezervisanog hotela. Obaveza putnika je da vodi računa o svom prtljagu. Putnici koji su zainteresovani za privatne transfere, o doplati i organizaciji mogu se informisati u poslovnicama turističke agencije Odeon World Travel ili putem telefona.

O vremenu povratnog transfera putnici će biti blagovremeno obavešteni na destinaciji. Ukoliko informaciju o povratnom transferu putnici ne dobiju u hotelu, molimo da se obrate predstavniku agencije na destinaciji. Potrebno je biti na recepciji smeštajnog objekta 15 minuta pre zakazanog vremena polaska.  

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Organizator fakultativnih izleta je lokalna turistička agencija koja propisuje cene, uslove i minimum za realizaciju programa. Fakultativni izleti nisu deo predmeta ugovora sa organizatorom putovanja Odeon World Travel i ne mogu biti predmet reklamacije. Molimo putnike da se prilikom rezervacije i uplate izleta informišu o uslovima otkaza od strane putnika.

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

Za ovaj program ne postoji minimalan broj putnika za realizaciju.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

                                                                                           Cenovnik br. 3 od 06.03.2023.
 
                                                                                     OTP 114/2021 (kat.A) od 12.10.2021.

                                                                   Garancija putovanja broj 2701355, važi od 01.10.2022. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

                                                           Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30