SANTA MARINA PLAZA
OPIS

Lokacija: Butik hotel Santa Marina Plaza smešten je na severoistočnoj obali ostrva Krit, u centralnom delu turističkog mesta Agia Marina. Hotel Santa Marina Plaza nalazi se u prvom redu do mora i njegovi gosti se mogu opustiti na prelepo uređenoj peščanoj plaži smeštenoj ispred hotela, na 50 m udaljenosti. Od grada Hanja, popularnog turističkog centra ovog dela ostrva Krit, koji raspolaže mnoštvom kulturnih, istorijskih i zabavnih sadržaja, hotel Santa Marina Plaza udaljen je 8 km. Aerodrom Hanja nalazi se na 22 km od samog hotela.

Sobe: U svom sastavu hotel Santa Marina Plaza ima ukupno 51 smeštajnu jedinicu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su svi tipovi soba. Standard soba sa pogledom na more ili vrt i 2 ekskluzivna junior apartmana uz more. Svi smeštajni kapaciteti su udobno i moderno opremljeni, poseduju klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini-bar, pristup bežičnom internetu i namešten balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u kome se služe pansionski obroci, hotel Santa Marina Plaza svojim gostima pruža mogućnost da se u svom a la carte restoranu smeštenom pored obale, uz opuštajući pogled na more i u privatnom ambijentu, upoznaju sa mnoštvom gurmanskih specijaliteta kritske kuhinje i posebnim ukusima lokalnih vina. Za relaksaciju na zatvorenom, uz tihu muziku i uživanje u raznolikoj ponudi finih pića, gostima hotela Santa Marina Plaza na raspolaganju je unutrašnji loby bar. Bar na otvorenom, smešten pored bazena, uz more, predstavlja idealno mesto za osveženje tokom sunčanja i kupanja preko dana, kao i za uživanje u večernjim koktelima. Tokom boravka hotel može ponuditi mnoštvo usluga, od hemijskog čišćenja i vešeraja, do usluge lekara na poziv, a takođe obezbeđuje i privatni parking za svoje goste.

Santa Marina Plaza je moderan adults only butik hotel, namenjen za boravak gostiju ne mlađih od 16 godina. Pravi je izbor za goste koji žele miran odmor i smeštaj u blizini plaže i centra popularnog ostrvskog gradića Hanja.

Sport i zabava: Hotel Santa Marina Plaza poseduje jedan otvoreni bazen, do koga je pristup lak i prikladan iz svih tipova soba. Pored bazena, hotel Santa Marina Plaza poseduje i manji wellness centar sa salom za fitnes i đakuzijem za dve osobe, a na zahtev se mogu obezbediti i usluge masaže na otvorenom. Spa sadržaji poput saune, zatvorenog bazena i turskog kupatila na raspolaganju su za korišćenje u sestrinskom hotelu Cavo Spada, do kog je obezbeđen prevoz. Od ostalih sadržaja hotela Cavo Spada, gosti hotela Santa Marina Plaza mogu koristiti teniske terene, a takođe mogu uživati i u tematskim grčko-kritskim večerima sa živom muzikom i plesom, koje se u sestrinskom hotelu često održavaju. Gostima hotela Santa Marina Plaza na raspolaganju je i mnoštvo organizovanih aktivnosti na plaži i sportova na vodi. Samo mesto Agia Marina predstavlja raj za ljubitelje prirode, idealna je polazna tačka za istraživanje obližnjih pećina, planinarenje, izlete u prirodi i posetu jezeru Agia, kao i obilaske mnoštva bajkovitih peščanih plaža i skrivenih uvala kojima ovaj deo ostrva Krit obiluje.

Na plaži
U centru
Animacija
Internet
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Bazen sa delom za decu
A la Carte restoran
Bar
Bar na plaži
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Sauna
Tursko kupatilo
Mini klub
Odbojka na pesku
Hotel Map Title