MPM HOTEL ZORNITSA SANDS
OPIS

Lokacija: MPM Hotel Zornitsa Sands se nalazi u mirnom mestu Elenite, koje je 7 km udaljeno od Sunčevog brega. Smešten je na samoj peščanoj plaži. Od aerodroma u Burgasu je udaljen 40 km. MPM Hotel Zornitsa Sands je potpuno renoviran 2017. godine.

 

Sobe: MPM Hotel Zornitsa Sands u svom sastavu ima 204 smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe i apartmani.  Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef i  mini bar.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu MPM Hotela Zornitsa Sands, osim pansionskog restorana, nalazi se i a la carte restoran. Gosti mogu da uživaju u osvežavajućim napicima i laganim obrocima u lobby, baru pored bazena i noćnom bar. U sastavu hotela su i menjačnica, ambulanta, frizerski i kozmetički salon i internet centar.

 

Sport i zabava: MPM Hotel Zornitsa Sands u svom sastavu ima spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu. U okviru spa centra, gostima su na raspolaganju sauna, sobe za masažu i  fitness. Gostima su na raspolaganju tereni za tenis i odbojku, a najmlađi gosti imaju svoj klub i uređeno igralište.

 

Na plaži
Frizerski salon
Internet kafe
Manikir & Pedikir
Menjačnica
Parking
Usluge lekara
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Mini klub
Hotel Map Title