SEADEN COROLLA
OPIS

 

Lokacija: Seaden Corolla hotel nalazi se u centru mesta Kumkoj 350 m od privatne peščano-šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Od centra mesta Side udaljen je 4 km, a od aerodroma Antalija 64 km.

 

Sobe: Hotel Seaden Corolla u svom sastavu ima 404 smeštajne jedinice koje su raspoređene u 3 zgrade. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, comfort i porodične sobe. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (voda se dopunjuje svaki dan), balkon ili terasu. Standard i comfort sobe su isto opremljene imaju 20 m², bračni ili 2 single ležaja (ležaj za treću osobu je pomoćni ležaj), s tim što se comfort sobe nalaze na višim spratovima (od drugog sprata). Porodičnu sobu čine dve sobe odvojene vratima, u jednoj je bračni ležaj, u drugoj 2 single ležaja ili krevet na sprat i imaju 1 kupatilo (40 m²).

 

Hotelski sadržaj: U sastavu Seaden Corollla hotela nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 2 a la carte restorana turske i italijanske kuhinje. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 6 barova od kojih neki služe pića tokom čitavog dana i noći. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Seaden Corolla na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, usluge doktora i usluge čuvanja dece.

 

Sport i zabava: U sastavu Seaden Corolla hotela nalaze 3 spoljašnja bazena, od kojih je jedan sa toboganima, 1 dečiji bazen i 1 unutrašnji bazen sa delom za decu. U ponudi hotela je i spa centar, koji sadrži tursko kupatilo, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, boćanje ili odbojku na plaži. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Seaden Corola hotel pristupa sa posebnom pažnjom. Pored mini kluba i dečijeg igrališta u hotelu Seaden Corolla najmlađim gostima na raspolaganju su i mini disko, mini boćanje, mini kuglana mini fudbal. Od zabavnih aktivnosti Seaden Corola hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.

Blizu plaže
Privatna plaža
Animacija
Animacija za decu
Servis za pranje i peglanje
Usluga čuvanja dece
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Tursko kupatilo
Boćanje
Mini klub
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Hotel Map Title