LALILA BLUE SUITES
OPIS

Lokacija: Hotel Lalila Blue Suites nalazi se u Marmarisu u neposrednoj blizini brojnih prodavnica i restorana, 230 m od peščano – šljunkovite plaže. Od centra Marmarisa udaljen je 1 km, od aerodroma Dalaman 90 km, a od aerdoroma Bodrum 130 km. Hotel je kompletno renoviran 2019. godine.

 

Sobe: Hotel Lalila Blue, modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 150 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, wi fi internet, mini bar, ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu. Standard sobe su veličine od 20-30m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete.

Hotelski sadržaj: U sastavu Lalila Blue Suites hotela nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju a la carte restoran internacionalne kuhinje, kao i 3 bara. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Lalila Blue na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, rent a car, kao i usluge doktora.

Sport i zabava: U sastavu Lalila Blue hotela nalaze se spoljašnji bazen za odrasle i bazen za decu. U ponudi hotela je i spa centar koji pored unutrašnjeg bazena, sadrži tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, pikado ili odbojku na plaži. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati uz raznim sportovima na vodi. Od zabavnih aktivnosti Lalila Blue hotel ima dnevnu i večernju animaciju.

all inclusive concept

Blizu plaže
Gradski hotel
Animacija
Klima
Mini Bar
Recepcija
Rent a Car
Room service
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Wellness & Spa
Odbojka na pesku
Stoni tenis
Večernji program
Hotel Map Title