GREEN NATURE DIAMOND
OPIS

Lokacija: Hotel Green Nature Diamond je smešten na samoj plaži, zauzima površinu od 40 000 m², od centra Marmarisa je udaljen oko 1 km, od Ičmelera 7 km,  od aerodroma Dalaman je udaljen 95 km, a od aerodroma Bodrum 145 km.

 

Sobe: Green Nature Diamond hotel raspolaže sa 625 smeštajnih jedinica. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, ketler i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard i porodične sobe. Standard sobe su veličine 28-32m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Porodične sobe su veličine 56m² namenjene za smeštaj 4 odrasle osobe ili porodica sa 2 deteta.

Hotelski sadržaj: Hotel Green Nature Diamond ima glavni restoran u kome se služe svi pansionski obroci uključujući kasni doručak i kasnu večeru, 4 a la carte restorana (italijanski, meksički, riblji i internacionalni) i ukupno 6 barova u kojima se služe užine, poslastice i domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Od dodatnih sadržaja hotel Green Nature Diamond ima shopping deo koji obuhvata butik, market, zlatataru i suvenirnicu, servis za pranje i peglanja veša, rent a car, internet centar, usluge babysitting – a, lekara i frizerskog salona.

Sport i zabava: Gostima Green Nature Diamond hotela na raspolaganju je veliki spoljašnji bazen (1300 m²), jedan manji namenjen deci i jedan unutrašnji. U svom sastavu Green Nature Diamond ima Spa i Wellness centar koji poseduje tursko kupatilo, saunu, parno kupatilo, đakuzi, slanu sobu, vitamin bar i različite vrste masaža i kozmetičkih tretmana. Za ljubitelje aktivnijeg odmora obezbeđen je fitnes centar, dok profesionalni animatori organizuju razne sportske i tematske animacije tokom celog dana i večeri – jutarnja gimnastika, kursevi plesa, step aerobik, stoni tenis, boćanje, igre na bazenu, vaterpolo i odbojku na plaži. Za najmlađe postoji igralište, mini klub u kome se organizuje animacija i mini disko u večernjim satima.

all inclusive concept 

Na plaži
Privatna plaža
Bazen sa toboganima
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Spa centar
Hotel Map Title