BLUE BAY PLATINUM
OPIS

Lokacija: Hotel Blue Bay Platinum je centralno lociran u hotelskoj zoni Marmarisa. Od dela peščano – šljunkovite plaže koji pripada hotelu, na kom se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate udaljen je 400 m. Od marine i centra Marmarisa, gde se nalazi veliki broj prodavnica, restorana, kafića, kao i bazar, udaljen je 2 km. Od aerodroma Dalaman udaljen je 90 km, a od aerodroma u Bodrumu 145 km.

 

Sobe: Blue Bay Platinum hotel se sastoji od tri bloka, svi su povezani liftovima i ima ukupno 437 smeštajnih jedinica, podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Sve smeštajne jednice Blue Bay Platinum hotela imaju kupatilo, fen, TV, telefon, wi fi internet (uz doplatu), klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu) i balkon ili terasu. Standardne sobe su veličine 20-25m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete, a porodične sobe su veličine 38-45m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 2 deteta.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, u kom se služe jela nacionalne i internacionalne kuhinje, Blue Bay Platinum hotel ima i italijanski a la carte restoran i 4 bara. Od dodatnih usluga, koje se doplaćuju, gostima Blue Bay Platinum su na raspolaganju prodavnica, internet centar, rent a car i usluge doktora.

 

Sport i zabava: Hotel Blue Bay Platinum ima 3 bazena od kojih je jedan unutrašnji i jedan sa toboganima namenjen najmlađim gostima. U ponudi hotela je i spa centar u sklopu kog se nalaze sauna, tursko kupatilo i prostorije za masaže i razne kozmetičke tretmane. Ljubiteljima sporta na raspolaganju su stoni tenis, pikado, bilijar, dok na plaži uz doplatu mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

all inclusive concept 

 

Blizu plaže
Gradski hotel
Privatna plaža
Internet kafe
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Bilijar
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Hotel Map Title