BEGONVILLE HOTEL
OPIS

Lokacija: Begonville hotel je udaljen oko 200 m od gradske peščano-šljunkovite plaže, 1 km od centra grada Marmaris i 90 km od aerodroma Dalaman. Hotel je poslednji put renoviran 2017. godine.

 

Sobe: Begonville hotel čini jedna četvorospratna zgrada i raspolaže sa 87 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju: kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Standardne sobe su veličine 32m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete. Porodične sobe su veličine 44m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 2 deteta.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu Begonville hotela nalaze se glavni restoran, a la carte restoran, bar, spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, wi fi internet u lobiju, dečiji bazen. Od usluga koje se doplaćuju, gostima su na raspolaganju: masaže, sauna, tursko kupatilo, a la carte restoran, ležaljke i suncobrani na plaži, sef na recepciji, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje, lekar na poziv.

 

Sport i zabava: Gostima Begonville hotela na raspolaganju je spoljašnji bazen sa terasom za sunčanje. Gosti dodatno mogu da se opuste u spa centru.

all inclusive concept

 

 

 

Mini Bar
Recepcija
WI FI na recepciji
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Wellness & Spa