FAME RESIDENCE LARA
OPIS

Lokacija: Fame Residence Lara je luksuzni hotel koji se nalazi na privatnoj plaži dugoj 125 m u regiji Lara, od centra Antalije udaljen je 16 km, a od aerodroma 14 km.


Sobe: Hotel Fame Residence Lara raspolaže sa 559 smeštajnih jedinica. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, ketler i mini bar, neke sobe imaju francuski balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Standard sobe su veličine 25 – 32 m², u sobi se nalaze bračni ili dva single ležaja, treći ležaj je pomoćni. Mogu imati pogled kopno ili bočni pogled more. Porodična deluxe soba je veličine 33 - 47 m², jedna velika spavaća soba u kojoj se nalaze bračni, single ležaj i pomoćni ležaj. Porodična soba 2 rooms (elite family room) je veličine 48 m², sastoji se od dve spavaće sobe odvojene vratima, u jednoj je bračni u drugoj 2 single lažaja, 1 kupatilo. Porodične duplex sobe nalaze se u garden delu hotela, sobe imaju dva nivoa, na jednom su dnevni boravak sa garniturom za sedenje koji se u zavisnosti od broja gostiju pretvara u ležaj, kupatilo, terasa, a na drugom bračni ležaj, kupatilo i balkon.


Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Fame Residence Lara se nalazi glavni restoran gde se služe svi pansionski obroci, a osim njega u ponudi su i 5 a la carte restorana: turski, kineski, italijanski, meksički i riblji restoran. Osim brojnih restorana, u ponudi Fame Residence Lara hotela su i 6 barova u kojima se nude različite vrste napitaka, laganih obroka, poslastica i turska kafa kao domaći specijalitet. Od dodatnih sadržaja hotel ima servis za pranje i peglanje veša, usluge lekara, frizerski salon, TV salu, rent a car službu, internet centar, mini bioskop, uslugu babysitting-a, menjačnicu, fotografsku radnju, butik i suvenirnicu.


Sport i zabava: U okviru hotelskog kompleksa Fame Residence Lara se nalazi nekoliko spoljašnjih bazena ukupne površine 2700 m² i aqua park sa 4 tobogana. Spa centar u sastavu ima jedan unutrašnji bazen površine 205 m², relax bazen i dečiji unutrašnji bazen sa toboganom. U okviru spa centra gosti hotela Fame Residence Lara mogu koristiti tursko kupatilo, saunu, kozmetičke tretmane i razne vrste masaža. Ljubiteljima sporta namenjen je fitnes centar, boćanje, fudbalski teren, bilijar, stoni tenis, 2 fudbalska terena i teniski teren. Animacija za najmlađe se organizuje tokom celog dana u okviru mini kluba, na plaži i pored bazena.

 

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Animacija
Animacija za decu
Servis za pranje i peglanje
Bazen sa toboganima
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Spa centar
Bilijar
Kuglanje
Mini klub
Sportovi na vodi
Hotel Map Title