VALERI BEACH
OPIS

Lokacija: Hotel Valeri Beach je manji gradski hotel koji se nalazi u centru Kemera. Od privatne šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate, deli ga šetalište. Od aerodroma u Antaliji udaljen je 55 km.

 

Sobe: Valeri Beach hotel raspolaže sa 73 smeštajne jedinice, svaka ima kupatilo (tuš/wc), klima uređaj, mini frižider, TV, telefon i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe u kojima se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni. Veličina standard soba je 18 -20 m².

 

Hotelski sadržaj: Gostima Valeri Beach hotela pored glavnog restorana na raspolaganju su 2 bara (bar na plaži se doplaćuje). Od dodatnih sadržaja i usluga hotel poseduje usluge lekara na poziv.

 

Sport i zabava: U sastavu Valeri Beach hotela nalaze se spoljašnji bazen sa delom za decu i manje igralište za decu. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu se razonoditi igrajući stoni tenis, bilijar, dok u blizini hotela na gradskoj plaži Kemera postoji mogućost bavljenja sportovima na vodi. U ponudi hotela je i manji spa centar koji pored turskog kupatila i saune sadrži i prostorije za različite vrste masaža.

Gradski hotel
Privatna plaža
U centru
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran