ADORA RESORT HOTEL
OPIS

 

Lokacija: Adora Resort hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži dugačkoj 250 m, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu koriste bez doplate. Od centra Beleka udaljen je 5 km, a od aerodroma Antalija 26 km.

 

Sobe: Hotel Adora Resort renoviran je 2016. Godine. U svom sastavu ima 507 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. Smeštajne jedinice se nalaze u dve glavne zgrade i 10 dvospratnih club zgrada. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su sobe u club delu (standard club room 30 m² bračni ili dva single ležaja i sofa na razvlačenje za 1 ili dve osobe) kao i standard sobe (nalaze se u obe glavne zgrade 26 – 32 m² bračni ili dva single ležaja i sofa na razvlačenje za 1 ili dve osobe, sa balkonom i bez balkona, uglavnom sobe pogled kopno nemaju balkon) i duplex porodične sobe u glavnim zgradama (sobe pogled kopno nemaju balkon). Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef ,mini bar.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu Adora Resort hotela nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju a la carte restoran i 4 bara. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju servis za pranje i sušenje veša i usluge lekara na poziv.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Adora Resort nalaze se spoljašnji bazeni za odrasle i decu, od kojih je jedan bazen sa toboganima. U ponudi hotela je i spa centar koji sadrži prostorije za različite vrste masaže kao i mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane (uz doplatu). Adora Resort hotel deci pristupa sa posebnom pažnjom. Poseduje dečije igralište i mini klub. Od zabavnih aktivnosti Adora Resort hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.

fact sheet

Animacija
Animacija za decu
Dečije igralište
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Mini klub
Hotel Map Title