REMI
OPIS

Lokacija: Hotel Remi nalazi se 500 m od centra Alanje. Od čuvene Kleopatrine plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste uz doplatu, udaljen je 200 m, a od aerodroma u Antaliji 125 km.

 

Sobe: Remi hotel raspolaže sa 82 smeštajne jedinice raspoređene u 2 zgrade. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu) i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe veličine 23 m² u kojima se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u sastavu Remi hotela su lobby bar, bar pored bazena, prodavnica i menjačnica. Od ostalih usluga gostima Remi hotela na raspolaganju su servis za pranje i peglanje veša, usluge lekara na poziv i internet centar. WiFi ograničenog protoka je besplatan u lobiju hotela.

 

Sport i zabava: Remi hotel ima spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu. U okviru spa centra, uz doplatu, gosti mogu koristiti saunu, parno kupatilo, hamam, sobe za masažu i teretanu. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu se razonoditi igrajući stoni tenis, odbojku na plaži, dok na gradkoj plaži uz doplatu mogu uživati u pojedinim sportovima na vodi.

 

Blizu plaže
Gradski hotel
Frizerski salon
Servis za pranje i peglanje
Bar
Restoran
Snek bar
Hotel Map Title