ARSI HOTEL
OPIS

Lokacija: Arsi hotel je gradskog tipa, nalazi se u centru Alanje, od peščano šljunkovite plaže udaljen je 100 m, (prelazi se ulica, ležaljke i suncobrani koriste se uz doplatu). Od aerodroma Antalija udaljen je 135 km.

 

Sobe: Hotel Arsi  ima ukupno 83 smeštajne jedinice. Sve sobe imaju kupatilo, fen, klimu, TV, mini bar (uz doplatu), samo standard sobe imaju balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i economy sobe. Oba tipa soba su iste opremljenosti i veličine, u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni. Razlika je u tome što economy sobe nemaoju balkon.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u kojem se služe pansionski obroci, gostima Arsi hotela na raspolaganju su bar na bazenu i bar na plaži (uz doplatu). Od ostalih usluga gostima Arsi hotela, uz doplatu, na raspolaganju su sef na recepciji, usluge lekara na poziv, usluga peglanja i sušenja veša i rent a car, dok je WiFi ograničenog protoka moguće koristiti bez doplate.

 

Sport i zabava: U sastavu Arsi hotela nalazi se spoljašnji bazen za odrasle, sa delom za decu i toboganom. Ljubitelji aktivnog odmora mogu se zabaviti igrajući stoni tenis, uz doplatu na gradskoj plaži mogu se oprobati u raznim sportovima na vodi. Gostima koji više vole wellness mogu se opustiti u turskom kupatilu, sauni ili u raznim vrstama masaža (uz doplatu).

all inclusive concept

Blizu plaže
Gradski hotel
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Bazen sa delom za decu
Bar na bazenu
Restoran
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Hotel Map Title