JAT APARTMANI
OPIS

Napomena:
Popust za rane uplate od 10% se odnosi isključivo na boravke od 7 noćenja od 28.11. do 05.12.2021. i od 27.02. do 10.04.2022., za uplate od 100% prilikom rezervacije i važi do 01.11.2021. 
   

Lokacija: Naselje Jat Apartmani se nalaze u centru Kopaonika, udaljeni su 120 m od žičara Pančićev Vrh i Malo jezero.

Studija i apartmani: Smeštajni objekat Jat apartmani ima 134 studija i apartmana, različite strukture za boravak 1-6 osoba, svi imaju kupatilo, mini blok kuhinju (šporet, frižider, posuđe i pribor), sto i stolice, telefon i TV.

Studio tip A 0+1 (1-2 osobe): jedna prostorija, sofa na razvlačenje
Studio tip B 2+0 (2 osobe): jedna prostorija, 2 odvojena klasična kreveta
Studio tip C 1+1 (2-3 osobe): jedna prostorija, sofa na razvlačenje i jedan klasičan krevet
Studio tip D 2+1 (3-4 osobe): jedna prostorija, sofa na razvlačenje i 2 odvojena klasična kreveta
Studio tip E1 3+1 ( 4-5 osoba): jedna prostorija, sofa na razvlačenje i 3 odvojena klasična kreveta
Apartman tip E2 3+1 (4-5 osoba): dve prostorije, sofa na razvlačenje u dnevnom boravku, 3 odvojena klasična kreveta u spavaćoj sobi
Apartman za 5-6 osoba 4+1 i 2+2 (tip F1 i F2): tri prostorije, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Tip F1(4+1): 2 spavaće sobe sa po 2 odvojena kreveta, sobe su odvojene parapetnim-paravanskim zidom (oko 50 cm prostora između vrha zida i plafona). Tip F2(2+2): 2 spavaće sobe, u jednoj francuski krevet, a u drugoj 2 odvojena kreveta.
Apartman tip F3 2+2 (5-6 osoba): dve prostorije, sofa na razvlačenje u dnevnom boravku, u spavaćoj sobi jedan francuski krevet i 2 klasična odvojena kreveta. Apartman ima kose krovove.
Apartman tip F Lux 4+1 (5-6 osoba): dnevni boravak sa jednim odvojenim krevetom i sofom na razvlačenje, spavaća soba sa jednim odvojenim krevetom. Ima 2 kupatila, 2 TV i 2 telefona

Hotelski sadržaj: U sastavu smeštajnog objekta Jat Apartmani gostima je na raspolaganju restoran u kome se služe pansionski obroci. U sastavu hotela se nalaze i prodavnica, bežični internet u holu recepcije, restoranu i većini apartmani, fen uz depozit na recepciji i parking.

COVID-19 napomene:

Za otkaz rezervacije u vezi sa bolešću izazvanom virusom COVID-19 važi sledeća otkazna politika: Rezervacija se može besplatno otkazati u slučaju da gost dostavi hotelu zdravstvenu dokumentaciju da je zaražen Corona virusom. Gosti će se izvršiti povraćaj sredstava u visini od 100 % uplaćenog iznosa. Rezervacija se može otkazati i usled širenja zaraze i povećanja obolelih od COVID-19, proglašenjam vandrednog stanja. Gostu se dozvoljava zamena termina korišćenja ugostiteljskih usluga u celokupnom iznosu koji je gost uplatio. Krajnji rok za realizaciju istog je 01.04.2022. godine. 

 

Recepcija
WI FI u krugu hotela
Restoran
Hotel Map Title
PROGRAM

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan

Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).

CENA UKLJUČUJE:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu

- organizaciju putovanja i usluge predstavnika

- Boravišnu taksu i osiguranje. 

CENA NE UKLJUČUJE:

- Prevoz minibusem (svakodnevni polasci tokom cele zimske sezone; Planirano vreme polazaka je ranojutarnji na dan check in-a, a povratak poslednjeg dana okvirno oko 14-15h.
Cena povratne karte 5.400 rsd,važi za sve uzraste.

- Zdravstveno putno osiguranje sa pokrićem Covid. Sve dodatne informacije putnici mogu dobiti u turističkoj agenciji Odeon World Travel.

- Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja

Cene su izražene u eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici.

Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

Funkcionisanje klima uređaja u smeštajnim objektima zavisi od sezonalnosti i politike samog objekta.

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

VAŽNE NAPOMENE:

Shodno trenutnoj situaciji i merama prevencije obaveštavamo putnike da su sve zemlje usvojile protokole o pojačanoj higijeni u smeštajnim objektima. Mere su usklađene sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Radi sprovođenja određenih mera, hotelski objekti zadržavaju pravo promene načina pružanja pansionskih usluga, prijema i odjave gostiju, kao i mogućnost da pojedine servise u spa centrima, na spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, u restoranima i barovima obustave u celosti. U opisima smeštajnih kapaciteta iz ponude turističke agencije Odeon World Travel, nalaze se informacije preuzete sa zvaničnih web stranica istih, predviđenih za 2020-u godinu u momentu objavljivanja programa. Svi ugostiteljski objekti zadržavaju pravo korekcije servisa i usluga tokom čitave zimske sezone. Informacije su promenljivog karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

 

COVID 19 NAPOMENA:

Za otkaz rezervacije u vezi sa bolešću izazvanom virusom COVID-19 važi sledeća otkazna politika: Rezervacija se može besplatno otkazati u slučaju da gost dostavi hotelu zdravstvenu dokumentaciju da je zaražen Corona virusom. Gosti će se izvršiti povraćaj sredstava u visini od 100 % uplaćenog iznosa. Rezervacija se može otkazati i usled širenja zaraze i povećanja obolelih od COVID-19, proglašenjam vandrednog stanja. Gostu se dozvoljava zamena termina korišćenja ugostiteljskih usluga u celokupnom iznosu koji je gost uplatio. Krajnji rok za realizaciju istog je 10.04.2022. godine.

 

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

 

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. 

 

Cenovnik br. 1 od 01.11.2022.

OTP br. 114/2021 od 12.10.2021. god, kategorija licence A

Garancija putovanja broj 2701355, važi od 01.10.2022. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30