MANAUS
OPIS

 

Lokacija: Hotel Manaus nalazi se u poznatom letovalištu El Arenal na ostrvu Majorka, na uzvišenju, a od duge i široke peščane plaže deli ga 600m, od grada Palma udaljen je 15 km, a od aerodroma 8 km. Hotel Manaus idealan je izbor za sve koji žele da odmor provedu u mirnom okruženju, a nadomak plaže i ostalih zabavnih sadržaja živopisnog mesta El Arenal.

 

Sobe: Hotel Manaus u svojoj ponudi ima 100 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne sobe veličine 18m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete. Svaka soba ima kupatilo, TV, telefon, klima uređaj, wi fi internet (uz doplatu), sef (uz doplatu), mali frižider (uz doplatu), balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaj: U hotelu Manaus uživaćete u restoranu koji nudi raznovrsnu ponudu jela domaće i internacionalne kuhinje, dok se lagani obroci i osvežavajući napici služe u snack baru. Gostima hotela Manaus na raspolaganju su usluge rent-a car.

 

Sport i zabava: Hotel Manaus ima bazen sa izdvojenim delom za decu, kao i lepo uređen prostor za sunčanje okružen zelenilom. Nedaleko od hotela Manaus je i centar El Arenala sa velikim izborom suvenirnica, butika, rastorana i barova u kojima gosti mogu da se zabavljaju u večernjim satima.

Blizu plaže
Wi Fi
Bazen za decu
Hotel prima kućne ljubimce
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Hotel Map Title