H10 CAMBRILS PLAYA
OPIS

Lokacija: Hotel H10 Cambrils Playa na Kosta Doradi nalazi se samo 50 m od plaže, u mirnom delu letovališta Kambrils. Od zabavnog parka Portaventura je udaljen 6 km, a od aerodroma u Barseloni oko 110 km.

 

Sobe: Hotel ima ukupno 259 soba, a u ponudi agencije Odeon World Travel su standard, kao i sobe sa pogledom na bazen, veličine 17m² namenjene za smeštaj do 3 osobe. Svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini frižider i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U restoranu hotela H10 Cambrils na Kosta Doradi se služe jela nadaleko čuvene lokalne, kao i internacionalne kuhinje. Gostima hotela H10 Cambrils Playa su na raspolaganju i 2 bara, od kojih je 1 pored bazena, a nude raznovrstan izbor osvežavajućih napitaka. U sastavu hotela je i TV sala.

 

Sport i zabava: Gosti hotela H10 Cambrils Playa mogu da koriste 2 bazena, od kojih je 1 bazen za decu, sa lepo uređenim prostorom za sunčanje. Na raspolaganju su i stolovi za bilijar, 3 teniska terena, a najmlađim gostima hotela su namenjeni dečiji klub i lepo uređeno igralište. Gosti mogu da se opuste u salonima za kozmetičke tretmane i masažu, koji su takođe u sastavu hotela H10 Camrils Playa. Brojni sadržaji letovališta Cambrils, poput restorana, prodavnica, barova, sportskih terena, upotpuniće letovanje i boravak na Kosta Doradi.

Blizu plaže
Wi Fi
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Mini klub
Teniski teren
TV sala
Hotel Map Title