XENIA PALACE PORTARIA
OPIS

Lokacija: Hotel Xenia Palace Portaria se nalazi u mestu Portaria, u regiji Pilion. Nalazi se na 12km od luke u mestu Volos. Hotel Xenia Palace Portaria ima odličnu lokaciju za sve one koji žele da istražuju ovu regiju.

 

Sobe: U ponudi turističe agencije Odeon World Travel su classic sobe, sobe sa panoramskim pogledom na more, family suite i junior suite sobe sa pogledom na bazen i sa terasom. Classic sobe imaju francuski krevet ili dva odvojena kreveta i mogu da prime dve odrasle osobe i jedno dete koje nema pomoćni ležaj. Sobe sa panoramskim pogledom na more imaju francuski krevet ili dva odvojena kreveta i mogu da prime dve odrasle osobe i jedno dete koje nema pomoćni ležaj, imaju pogled na more. Family suite imaju spavaću sobu sa francuskim krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevni deo sa sofom. Junior suite sa pogledom na bazen i sa terasom nalaze se u nivou bazena, imaju francuski krevet ili dva odvojena kreveta i sofu. Svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, mini bar, klima uređaj, WI-FI i balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaj: Pored hotelskog restorana, gostima je na raspolaganju Veranda Taverna, lounge bar, kao i bar pored bazena. Od dodatnih sadržaja hotel Xenia Palace Portaria  ima rent a car, usluge lekara na poziv, servis za pranje i sušenje veša, a za goste hotela je obezbeđen parking.

 

Sport i zabava: Gosti Hotela Xenia Palace Portaria mogu da uživaju na hotelskom bazenu. U sastavu hotela je i teretana, a za najmljađe goste obezbeđena je igralište.

 

Parking
Recepcija
Room service
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran