KONTOKALI BAY RESORT & SPA
OPIS

Lokacija: Hotel Kontokali Bay Resort & Spa se nalazi na plaži u mestu Kontokali, na istočnoj obali ostrva Krf. Hotel je okružen zelenim brdima sa jedne i peščanim plažama sa druge strane, a u neposrednoj blizini su i mnogobrojni istorijski spomenici. Od samog grada Krfa udaljen je 6 km, a od aerodroma 9 km.

 

Sobe: Hotelski kompleks Kontokali Bay Resort & Spa sastoji se od dve zgrade i bungalova. Hotel u svom sastavu ima 261 smeštajnu jedinicu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne i porodične sobe, raspoređene u glavnoj zgradi i bungalovima.
Standard room GV bungalow/mail building– standardna dvokrevetna soba sa pogledom na vrt u bungalovima ili glavnoj zgradi (23m2), standard room private pool bungalow/main building- standardna dvokrevetna soba sa privatnim bazenom u bungalovima ili glavnoj zgradi (23m2), standard room bay view main building- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na zaliv u glavnoj zgradi (23m2), standard room SV bungalow/mail building- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na more u bungalovima ili glavnoj zgradi (23m2), standard room sea front bungalow/mail building-  standardna dvokrevetna soba sa direktnim pogledom na more u bungalovima ili glavnoj zgradi (23m2), family room GV bungalow/main building- porodična soba koja u svom sastavu ima dnevni boravak i spavaću sobu sa pogledom na vrt u bungalovima ili glavnoj zgradi (28m2), family room bay view main building- porodična soba koja u svom sastavu ima dnevni boravak i spavaću sobu sa pogledom na zaliv u glavnoj zgradi (36m2), family room SV bungalow- porodična soba koja u svom sastavu ima dnevni boravak i spavaću sobu sa pogledom na more u bungalovima (36m2).

Sve komforne sobe hotela Kontokali Bay u svom sastavu imaju kupatilo, fen, bade mantile i papuče, direktnu telefonsku liniju, TV, mini-bar ili frižider, sef, klimu, balkon ili terasu. 


Hotelski sadržaj: Hotel Kontokali Bay u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Osim glavnog restorana, hotel ima i a la carte restoran. Gosti mogu uživati u taverni koja se nalazi na plaži, kao ilobby baru i baru na plaži. Gostima je u okviru hotela Kontokali Bay na raspolaganju frizerski salon, mali pasaž sa prodavnicama i parking.

 

Sport i zabava: Hotel Kontokali Bay Resort & Spa u svom sastavu ima spoljašnji bazen sa morskom vodom, a gostima su osim brojnih sportova koji su zastupljeni na plaži,u okviru hotela Kontokali Bay na raspolaganju i 2 teniska terena, kao i teren za odbojku, stolovi za stoni tenis. Hotel takođe u svom sastavu ima i mali spacentar u okviru kojeg gosti mogu koristiti unutrašnji bazen, saune,jacuzzi, parno kupatilo i teretanu. Najmlađi gosti imaju na raspolaganju dečiji bazen i dečije igralište, a takođe je za najmlađe organizovan mini klub i igraonica.

Na plaži
Frizerski salon
Parking
Bazen sa morskom vodom
Bazen za decu
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na plaži
Restoran
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title