MYTHOS PALACE RESORT & SPA
OPIS

Lokacija: Hotel Mythos Palace Resort & Spa se nalazi 4 km od ribarskog mesta Georgioupolis. Nalazi se na peščanoj plaži, u potpunosti renoviran 2018 godine. Od grada Retimna je udaljen 20 km, a od Hanje 44 km. Mesto Georgioupolis pruža miran odmor, preporuka za porodice i ljude koji traže letovalište daleko od većih mesta i gužve.

Sobe: Hotel Mythos Place Resort & Spa u svom sastavu ima glavnu zgradu i jos dve zgrade . U ponudi turističke agencije Odeon World Travel  na raspolaganju su deluxe sobe, executive sobe, mythos junior suite, mythos junior suite sa privatnim bazenom i vile sa privatim bazenom. Sve sobe su renovirane i moderno opremljene, pružaju udoban i luksuzan odmor. Svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana gde se služe pansionski obroci, gosti mogu uživati u specijalitetima italijanskog a la carte restorana i restorana na plaži. Centralni bar sa velikom terasom pruža pogled na bazen i zalazak sunca u večernjim satima. Pored glavnog bara postoji i bar na bazenu i slaki kutak namenjen za dezerte tokom dana. Gosti u okviru hotela Mythos Place Resort & Spa imaju prodavnicu, prodavnicu suvenira, parking.

Sport i zabava: Pored glavnog bazena koji se nalazi između dve hotelske zgrade, za decu je obezbeđen bazen koji se nalazi na plaži pored dečijeg igrališta i mini kluba. U mini klubu deci od 4-12 godina je obezbeđena zabava svakog dana. Razni animacijski programi, a vrhunac dečije zabave tokom dana je mini disko. Animacijski tim je zadužen i za jutarnju gimnastiku odraslih, kao i za večernji program uz muziku. Spa centar je karakterističan po raznim vrstama masaža sa preparatima koji se prave na Kritu, pripremljeni da odgovaraju individualnim karakteristikama i potrebama svakog gosta. Pored zatvorenog bazena u okviru spa centra se nalaze saune i teretana. Hotel kroz aktivnosti i sadržaj pruža gostima sve neophodno za jedan pravi odmor. Kournas jezero se nalazi na svega 7 km od mesta Georgioupolis i prava je atrakcija. Selo Kournas je smešteno na brdu sa pogledom na Kournas jezero. Gosti hotela Hotel Mytos Place Resort & Spa ne smeju propustiti izlet do čuvenog sela i jezera.

Na plaži
Dečije igralište
Wi Fi
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na plaži
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Bilijar
Mini klub
Odbojka na pesku
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title