MITSIS PETIT PALAIS
OPIS

Lokacija: Mitsis Petit Palais nalazi se u centru grada Rodosa, udaljen 150 m od peščano-šljunkovite plaže Eli. Od aerodroma je udaljen 15 km.

Sobe: Mitsis Petit Palais ima 215 soba. U ponudi turističke agencija Odeon world Travel su standardne sobe (20m²), za smeštaj 2-3 osobe, imaju dva standardna ili francuski ležaj i po potrebi dodatni ležaj za treću osobu. Standardne sobe sa pogledom na more (20m²), za smeštaj 2-3 osobe, imaju dva standardna ili francuski ležaj i po potrebi dodatni ležaj za treću osobu. Suite (24m²),  za smeštaj 2-3 osobe, ima dva standardna ili francuski ležaj i po potrebi dodatni ležaj za treću osobu.Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), kozmetički set u kupatilu, fen za kosu, klima uređaj, set za kafu/čaj, telefon, mini frižider, radio, sef (besplatno), SAT TV , WI FI internet (besplatno), balkon/terasu.

Hotelski sadržaj: Pored restorana hotel ima lobi bar, TV salu,  internet kutak, menjačnicu, servis za pranje i sušenje veša, rent a car.

Sport i zabava: Osim bazena sa izdvojenim delom za decu, hotel ima i đakuzi, a na obližnjoj plaži, gosti mogu da se bave raznim vrstama sportova na vodi.

Blizu plaže
Gradska plaža
Servis za pranje i peglanje
Usluga čuvanja dece
Bazen sa delom za decu
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
Restoran
Đakuzi
Hotel Map Title