MARBELLA
OPIS

Lokacija: Luksuzan hotelski kompleks Marbella se nalazi u mestu Agios Ioanis Peristeron, na istočnoj obali ostrva Krfa. Od uređene plaže hotel Marbella deli ulica ispod koje postoji podzemni prolaz. Od grada Krfa i aerodroma, hotel Marbella je udaljen 14 km.

Sobe: Luksuzan hotelski kompleks Marbella sastoji se od 5 zgrada okruženih zelenilom. U sastavu hotela nalaze se smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne, superior i porodične sobe.

Standard room – standardna dvokrevetna soba (28m²), superior – veća ili bolje opremljena soba od standardne (30m²), family room – porodična soba (35m²), superior family room- porodična soba koja u svom sastvu ima dve prostorije odvojene kliznim vratima(40m²), GV- pogled vrt, SV- pogled more. 

Sve moderno dizajnirane i opremljene sobe hotela Marbella u svom sastavu imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Svojom ponudom luksuzni hotel Marbella može zadovoljiti potrebe kako parova koji ovde borave tako i porodica sa decom. Hotel u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Osim glavnog restorana, gostima je na raspolaganju 5 a la carte restorana. Jedan od restorana se nalazi pored samog mora, dok je jedan od a la carte restorana na terasi sa koje se pruža pogled na Jonsko more. Hotel takođe ima i 4 bara. Od ostalih sadržaja hotel Marbella ima internet centar, konferencijsku salu, frizerski salon i prodavnice.

Sport i zabava: Za goste koji žele da se opuste hotel Marbella ima 3 spoljašnja bazena od kojih je jedan za decu. Gostima je takođe na raspolaganju fitnes i spa centar sa saunom i raznim vrstama masaža . U okviru hotelskog kompleksa Marbella se nalaze i tereni za tenis, a za najmlađe goste u okviru hotela postoji igralište, dečiji klub i tim animatora.


 

Blizu plaže
Animacija za decu
Dečije igralište
Frizerski salon
Konferencijske sale
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Teniski teren
Hotel Map Title