GRECOTEL FILOXENIA HOTEL KALAMATA
OPIS

Lokacija: Grecotel Filoxenia Hotel Kalamata se nalazi na samom kraju mesta Kalamata, izlazi na predivnu šljunkovitu plažu Mesinskog zaliva, dužine 300 metara, sa kristalno čistom vodom. Hotel je na pešačkoj udaljenosti od centra mesta Kalamata, gde se nalaze broji kafići, restorani, prodavnice i noćni klubovi. Predstavlja savršenu polaznu tačku za istraživanje južnog Peloponeza.

Sobe: Grecotel Filoxenia Hotel Kalamata raspolaže sa 188 luksuznih soba sa pogledom na more ili vrt. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su cozy sobe, classic side sea view sobe, superior sea view sobe, kao i family open plan with covered veranda sobe. Cozy sobe su površine 26m², nalaze se na prvom spratu glavne zgrade i imaju francuski ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj.  Classic side sea view sobe su površine 26m², nalaze se na prvom, drugom ili trećem spratu glavne zgrade i imaju francuski ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj, kao i bočni pogled na more.  Superior sea view sobe su površine 28m², nalaze se na prvom, drugom ili trećem spratu glavne zgrade i imaju francuski krevet i pomoćni ležaj. Family open plan with covered veranda sobe su površine 38m², nalaze se u prizemlju dvospratnih zgrada sa pogledom na baštu, imaju francuski ili dva odvojena kreveta i krevete na sprat za decu. Svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, Wi-Fi, mini bar, sef, telefon, klima uređaj i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Grecotel Filoxenia Hotel Kalamata u svom sastavu ima restoran u kojem se obroci služe na bazi švedskog stola, sa raskošnom ponudom lokalnih specijaliteta i ekskluzivnim a la carte opcijama. Gostima je na raspolaganju Lounge bar, bar na bazenu, kao i bar na plaži. Od ostalih sadržaja hotel ima recepciju, parking, Wi-Fi, menjačnicu, konferencijsku salu, usluge lekara na poziv.

Sport i zabava: U sklopu hotela Grecotel Filoxenia Hotel Kalamata gostima su na raspolaganju spoljašnji bazen, unutrašnji bazen bazen sa hidromasažnom kadom i dečji bazen. Korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira za plažu je besplatno. Gosti hotela mogu uživati u raznim aktivnostima kao što su tenis, stoni tenis, pikado, vožnja bicikla, aerobik, filmske večeri, obilazak ili predavanje o lokalnoj kulturi, tematske večere, jahanje, ronjenje, planinarenje. Za najmlađe goste organizovani su mini klubovi.
 

Na plaži
Animacija
Menjačnica
Parking
Usluge lekara
Wi Fi
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Mini klub
Odbojka na pesku
Pikado
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title