ARINA BEACH & BUNGALOWS
OPIS

Lokacija: Hotel Arina Beach nalazi se na peščanoj plaži, od centra Kokini Hani je udaljen 1km. Hotel je kompletno renoviran 2021. godine. Aerodrom je udaljen 10 km, grad Heraklion 14 km.

Hotelski sadržaj:  U okviru hotela su glavni restoran, a la carte restoran, bar pored bazena, bar u predvorju, peškiri za plažu besplatno, besplatan wi fi,, besplatan internet korner, kao i   parking.

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sledeći tipovi soba: Standardne sobe sa pogledom na more (28-32kvm) nalaze se u glavnoj zgradi i kapaciteta su dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Ovo sobe imaju bračni ili dva standardna ležaja, a za potrebe treće osobe i pomoćni ležaj u vidu sofe. Superior double sea view (28-32kvm) imaju pogled na more i nalaze se u manjim zgradama raspoređenim pored glavne zgrade, na prvom ili drugom spratu. Mogu da prime maksimalno tri odrasle osobe ili dve odrasle i jedno dete. Imaju  bračni ležaj i sofu namenjenu za treću osobu. Family room up to 4 sea view (28-32kvm) je tip sobe za porodice i maksimalnog su kapaciteta dvoje odraslih i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Mogu biti locirane u glavnoj zgradi ili u manjim zgradama u okviru kompleksa. Sastoje se iz dve prostorije, odvojene kliznim vratima, od čega u jednoj sobi se nalazi bračni ležaj, a u drugoj dva standardna ležaja. Family room up to 5 sea view (28-32kvm) su maksimalnog kapaciteta dvoje odraslih i troje dece ili četiri odrasle osobe i jedno dete. Mogu biti locirane u glavnoj zgradi ili u manjim zgradama u okviru kompleksa. Sastoje se iz dve prostorije, odvojene kliznim vratima, od čega u jednoj sobi se nalazi bračni ležaj i jedan single ležaj, a u drugoj dva standardna ležaja. Bungalow sa privatnim bazenom pored plaže (28-32kvm) je maksimalnog kapaciteta dvoje odraslih i jedno dete ili tri odrasle osobe. Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, individualni klima uređaj, mini frižider, Flat SatTv, telefon, sef, fen, set za kafu/čaj, DVD plejer, balkon ili terasu.

Sport i zabava:  U hotelu su brojne aktivnosti za decu i odrasle, veliki bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži besplatno, dečiji bazen sa slanom vodom i mini klub (4-12 godina), čuvanje dece uz doplatu, dnevna i večernja animacija, elektronske igrice i bilijar (uz doplatu), pikado, stoni tenis, 2 teniska terena, odbojka i fudbal na plaži, teretana, masaže i tretmani lepote (uz doplatu).

Na plaži
Animacija
Parking
Usluga čuvanja dece
Wi Fi
Bazen sa morskom vodom
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži
Peškiri za plažu
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Masaža
Teretana
Bilijar
Mini klub
Pikado
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za odbojku
Hotel Map Title