PANTOKRATOR
OPIS

Lokacija: Hotel Pantokrator se nalazi na uzvišenju sa kojeg se pruža impresivan pogled. Od glavnog grada Krfa i od aerodroma, hotel je udaljen 16 km (saobraća linija gradskog prevoza). Šljunkovita plaža Barbati, nagrađena je plavom zastavicom i jedna je od najlepših na ostrvu, udaljena je 300 metara od hotela. Do plaže se silazi putem i stepenicama.

 

Sobe: U sastavu hotela Pantokrator nalaze se smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travelsu standardne, superior, porodične i sobe tipa suite.

Standard room SV- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na more , superior room SV- soba veće kvadrature od standardne sa pogledom na more, family room SV- porodična soba sa pogledom na more (23m²), two bedroom suite SV- porodična soba sa dve spavaće sobe sa pogledom na more (30m²).

Sve sobe imaju kupatilo, TV, mini frižider, klima uređaj, besplatni bežični internet, telefon, sef i balkon. 

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Pantokrator nalazi se glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, gostima je na raspolaganju i bar. Od ostalih sadržaja, u sastavu hotela nalaze se menjačnica i parking.

Sport i zabava: U sastavu hotela Pantokrator gostima su na raspolaganju spoljašnji bazen sa terasom za sunčanje i besplatnim ležaljkama i suncobranima oko bazena, kao i dečiji bazen. Za rekreaciju gostima su na raspolaganju teretana, stoni tenis i bilijar.

Parking
Wi Fi
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar