KOLMHOF
OPIS

Veoma važno:
Hotel Kolmhof posluje po principu dinamičkih cena, što znači da objavljene cene moraju dodatno da se potvrde pre same rezervacije odnosno uplate. Isto važi i za popuste gde hotel zadržava pravo da određeni popust odobri ili ne, shodno aktuelnoj popunjenosti ili parametara kao što su: tip sobe, konkretna smena, broj osoba, dužina boravka i sl. 

Lokacija: Hotel Kolmhof nalazi se na najlepšoj lokaciji u Bad Klajnkirhajmu, 150 m je udaljen od glavne gondole Maibrunnbahn i na 30 m od termalne rivijere St. Kathrein.

Sobe: U ponudi turističek agencije Odeon World Travel nalaze se comfort Karnten sobe predviđene za smeštaj 2-3 osobe (dve odrasle osobe i jednog deteta) – 25 m² i junior suite comfort Maiburnn sobe za smeštaj 2–4 osobe ( dvoje odraslih i dvoje dece, sastoje se od dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje i spavaće sobe sa bračnim ležajem 36 m²). Sve sobe Kolmhof hotala, koje su u ponudi agencije Odeon World Travel imaju kupatilo, telefon, radio i SAT TV.

Hotelski sadržaj: U svom sastavu hotel Kolmhof ima restoran, bar i TV salu. Gosti Kolmhof hotela mogu se razonoditi u spa centru koje ima tursko kupatilo, saunu, đakuzi, bazen i prostorije za razne vrste masaža (uz doplatu). Od ostalih sadržaja gostima Kolmhof hotela na raspolaganju su besplatan parking, skijašnica i WiFi internet. Boravak kućnih ljubimaca je moguć uz prethodnu proveru sa hotelom i doplatu od 20 eur po noći.

Boravišna taksa nije uključena u cenu, plaća se na recepciji hotela oko 3,5 eur dnevno po osobi (za starije od 18 god) – cena podložna promeni

Blizu žičare
Parking
Recepcija
Skijašnica
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Đakuzi
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
TV sala
Hotel Map Title