ZENA RESORT
OPIS

Lokacija: Zena resort hotel nalazi se u regiji Čamyuva. Od privatne šljunkovito – peščane hotelske plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate, udaljen je 70 m. Od centra Kemera udaljen je 5 km, a od aerodroma Antailja 55 km.

 

Sobe: Hotel Zena Resort raspolaže sa 214 smeštajnih jedinica. Svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Standard sobe su veličine 28 m², u sobama se nalaze bračni ili 2 single ležaja. Pomoćni ležaj može biti single manjih dimenzija, krevet na rasklapanje ili sofa na razvlačenje. Mogu imati pogled ne kopno ili pogled na more. Porodične sobe su veličine 55 m², čine ih dve sobe odvojene vratima. U jednoj su 2 single, u drugoj bračni ležaj. Imaju 1 kupatilo i 1 balkon.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana gostima hotela Zena Resort na raspolaganju su a la cart restorani i 5 barova raspoređenih po čitavom hotelskom kompleksu (disco bar je uz doplatu). Od dodatnih sadržaja, uz doplatu, gostima Zena Resort hotela na raspolaganju su usluge lekara na poziv, servis za pranje i peglanje veša, frizerski salon, prodavnice i rent a car.


Sport i zabava: U sastavu Zena Resort hotela  nalaze se 2 spoljašnja bazena (od kojih jedan ima 2 vodena tobogana), unutrašnji bazen i bazen za decu. U ponudi Zena Resort hotela je i spa cenatar koji sadrži prostorije za raličite vrste masaža kao i mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane (uz doplatu), tursko kupatilo, parno kuptailo i saunu. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitness centar, igrati stoni tenis, odbojku i fudbal na plaži, dok u blizini na gradskoj plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. Od zabavnih aktivnosti Zena Resort hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.

all inclusive concept 

 

Blizu plaže
Animacija
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI na recepciji
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Masaža
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Odbojka na pesku
Stoni tenis
Hotel Map Title