STAR BEACH VILLAGE & WATER PARK
OPIS

Lokacija: Star Beach Village & Water Park je moderan hotelski kompleks raspoređen u 7 zgrada, izuzetno bogatog sadržaja, nalazi se na 50m od plaže, do koje  se prelazi ulica koja je neprometna za redovan saobraćaj, postoji i podzemni prolaz.Od centra Hersonisosa je udaljen 800 m i aerodroma u Heraklionu 25 km.

Sobe: Star Beach Village & Water Park ima 214 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su svi tipovi soba. Svaka smeštajna jedinica je klimatizovana, i ima TV, telefon, kupatilo, fen za kosu, frižider, ketler, mikrotalasnu, aparat za kafu, sef (besplatno), balkon ili terasu, wi-fi internet konekciju (besplatno). Dvokrevetne sobe površine su oko 28m2, sadrže francuski ili dva odvojena kreveta i sofu, namenjene su za smeštaj maksimum 3 odrasle osobe i 1 deteta. Standard porodične sobe površine su oko 40m2, sadrže francuski ili dva odvojena kreveta i sofu ili krevet na razvlačenje i odvojenu dečiju sobu od spavaće (sa dva kreveta), namenjene su za smeštaj maximim 4 odrasle osobe i 2 deteta. Superior porodične sobe površine oko 52m2, sadrže francuski ili dva odvojenakreveta i sofu, i odvojenu sobu od spavaće (sa dva kreveta), namenjene su za smeštaj maksimum 5 odraslih osoba i jednog deteta.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, hotel ima i kineski a la carte restoran i restoran sa grčkom i internacionalnom kuhinjom, lobby i snack bar, bar pored bazena, internet centar, prodavnice suvenira, mini market, TV salu, servis za pranje i sušenje veša, sef na recepciji.


Sport i zabava: Hotelski kompleksStar Beach Village & Water Park  u svom sastavu ima mali aqua park. Glavni hotelski bazen veličine 700 m2 ima izdvojen deo za decu, a pored njega hotel ima još 5 bazena sa toboganima i talasima, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina, đakuzi, fitness centar,  spa centar u sklopu kojeg su sobe za različite vrste tretmana lica i tela, terene za mali fudbal, košarku, dečji klub i igralište za decu, animacioni program (dnvena animacija pored bazena), večernja animacija tri puta nedeljno, jednom nedeljno grčko veče sa živom muzikom i plesačima. Suncobrani i ležaljke pored bazena i na plaži (besplatno).

Blizu plaže
Na plaži
Peščana plaža
Akva park
Animacija za decu
Prodavnica
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani u ceni
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Đakuzi
Spa centar
Teretana
Mini klub
Hotel Map Title