yuta.jpg

HITNO!!

ČLANICAMA YUTA

n/r direktora

Beograd, 18.03.2020.g.

 

Poštovane kolege molimo Vas da ovo obaveštenje postavite na Vaše zvanične web prezentacije sa ciljem da apelujemo na putnike:

 

 

U skladu sa odlukama državnih organa R.Srbije i Svetske zdravstvene organizacije o proglašenju pandemije na globalno nivou i vanrednog stanja u R.Srbiji, Nacionalna asocijacija turističkih agencija YUTA želi da informiše putnike:

 

OBAVEŠTENJE

 

  • Preporuka je da se ne otkazuju turistički aranžmani čija je realizacija planirana za period posle 15.05.2020. god

 

  • Novčana sredstva koja su putnici uplatili turističkim agenijama za putovanja planirana u periodu posle 15.05.2020 god. su sigurna i  nadamo  se da će biti iskorišćena za realizaciju planiranih putovanja

 

  • U ovom trenutku nije moguće predvideti uslove eventualnog otkaza ugovora o putovanju, obzirom na vanredne okolnosti

 

  • Apelujemo na putnike da imaju razumevanja i da ćemo pratiti  razvoj situacije kao i  da ćemo se truditi da nađemo najbolji način u datim okolnostima da zaštitimo  interese i prava putnika ali i opstanak turističkih agencija

 

  • Molimo Vas da budete u kontaktu sa Vašom turističkom agencijom od koje ćete dobiti sve neophodne informacije

 

 

 

YUTA INFO

NACIONALNA ASOCIJACIJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE

Kondina 14, Beograd, Srbija

www.yuta.rs, yuta@yuta.rs

 

 

 

Obaveštenje Odeon World Travel turističke agencije usled nastale situacije COVID-19

 

Poštovani putnici,

Usled uvođenja vanrednog stanja i novonastale situacije Covid-19, dostavljamo sledeće informacije:

 

  • Turistička agencija Odeon World Travel za vreme trajanja vanrednog stanja neće raditi. Molimo putnike da nam se obrate putem e maila na adresu sales@odeontravel.rs svakim radnim danom u periodu od 09:00-15:00h.

 

  • Obaveštavamo vas da smo u stalnom kontaktu sa nadležnim institucijama i da pratimo razvoj situacije. Vodeći računa o vašoj i našoj bezbednosti, poslovnice ce biti zatvorene radi prevencije i sprečavanja daljeg širenja virusa Covid-19.

 

  • Sva turistička putovanja ugovorena do 15.05.2020.godine, odnosno do okončanja vanrednog stanja se otkazuju. Uplaćena novčana sredstva putnici ce moći da iskoriste po izlasku iz vanrednog stanja, odnosno objave Vlade RS o prestanku istog.

 

  • Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.godine realizovaće se u skladu sa ugovorom. Shodno odlukama nadležnog Ministarstva i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, agencija ce blagovremeno dati dalje preporuke i informacije u vezi letnjih putovanja. 

 

Zahvaljujemo se putnicima na poverenju i strpljenju.
 

Želimo vam dobro zdravlje i vidimo se na nekom od putovanja ubrzo!
 

Vaš Odeon World Travel tim