Turistička agencija Odeon World Travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.

 

Šri Lanka | Daleke destinacije                                               

 

Šri Lanka je jedno od onih mesta na planeti koja se odlikuju neverovatnom raznolikošću prirodnih lepota i velikim kulturnim nasleđem. Reke, jezera, planine, beskrajne plaže sa belim i „zlatnim‟ peskom, vodopadi, džungle, botaničke bašte, plantaže čaja, kristalno čist okean, raznoliki životinjski svet i nasmejani i smireni ljudi, sve to čini divnu slagalicu jednog od najinteresantnijih ostrva na svetu. Portugalska, holandska i britanska kolonija, postala je nezavisna država tek sredinom XX veka, zato od davnina dominantna budistička religija i tradicija ima toliko primesa i uticaja. Osmeh i blaga tolerancija su posebne vrline domaćina, koji svoju toplu dobrodošlicu, lakoću I lepotu življenja brzo šire na sve posetioce ostrva, deleći rado sa njima tajne dobrog zdravlja i isceliteljskih tretmana. Ovo putovanje nas vodi kroz najvažnija istorijska i duhovna mesta, upoznajući nas sa tradicijama i predivnom prirodom ostrva, do peščanih plaža uz Indijski okean, gde ćemo nekoliko dana, zagledani u tirkiznu površinu vode, imati mogućnost da sredimo utiske i dobro se odmorimo uz različite ayurveda tretmane, klasične masaže i specijalitete lokalne kuhinje.

 

Turistička agencija Odeon World Travel se bavi organizacijom individualnih putovanja za daleke destinacije pod sloganom DVOJE JE GRUPA! Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem mail adrese office@odeontravel.rs ili putem telefona 011 3238 044, 3238 004. Za dostavu ponude za individualno putovanje potrebno je putem maila poslati sledeće: imena i prezimena putnika (kako je u pasošu), kontakt telefon, planirani budžet, period putovanja (mogucnost odlaganja polaska/povratka), željena dužina boravka, precizne željene destinacije boravka i specificne napomene ukoliko one postoje.