Turistička agencija Odeon World Travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.

 

 

 

Kuba | Daleke destinacije                                                                                                                    

 

Kuba je veliko karipsko ostrvo sa koga posetioci nose slike i uspomene opuštenog, predivnog tropskog raja i zato ona važi za jednu od najpoželjnijih turističkih destinacija na svetu. Prvi došljak iz Evrope, Kristofer Kolumbo, bio je opčinjen nesvakidašnjom lepotom „Nove zemlje“  krajem XV veka i već tada jasno odredio motiv turističkih putovanja na ovo ostrvo, koja će započeti  450 godina kasnije. Divote ostrvske prirode i tirkiz mora koje je okružuje, uveličani su dobrotom ljudi, revolucionarnim duhom, čarobnim plesom, muzikom primamljivog ritma i ukusom ruma kojim su natopljeni mnogi kokteli zvučnih imena: Dajkiri, Mohito, Kuba libre... Iako život na Kubi verovatno nije lak i bezbrižan njenim stanovnicima, tako ne izgleda mnogobrojnim posetiocima. Mnogobrojni gosti uživaju šetajući uzanim ulicama Starog grada Havane, vozeći se „oldtajmerima“ njenim bulevarima, leškareći na plažama Varadera ili Trinidada, gustirajući morske specijalitete, sa ledenim koktelom u ruci, a za kraj čuvena cigara... Putovanje na Kubu je doživljaj o kome se priča godinama.

 

Turistička agencija Odeon World Travel se bavi organizacijom individualnih putovanja za daleke destinacije pod sloganom DVOJE JE GRUPA! Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem mail adrese office@odeontravel.rs ili putem telefona 011 3238 044, 3238 004. Za dostavu ponude za individualno putovanje potrebno je putem maila poslati sledeće: imena i prezimena putnika (kako je u pasošu), kontakt telefon, planirani budžet, period putovanja (mogucnost odlaganja polaska/povratka), željena dužina boravka, precizne željene destinacije boravka i specificne napomene ukoliko one postoje.