Turistička agencija Odeon World Travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.

 

Kenija | Daleke destinacije              

Kenija je zemlja safarija i ako ste ikada razmišljali o pravoj avanturi i ekspediciji u kojoj se upoznaju tradicije plemena i sa samo par metara posmatra divljini svet afričke savane, to je destinacija za vas! Važno je što pre otputovati u stepe Afrike, da bi se spoznala priroda koja polako posustaje i uzmiče pred naletom modernih vremena i ljudske civilizacije, da bi putnici mogli videti “veliku petorku” afričkih životinja, jer ako igde još uvek postoji mogućnost da izbliza susretnete lavove, slonove, nosoroga, bufala i leoparda, onda je to divlje prostranstvo Kenije. Neobična vegetacija akacija i baobaba, ratnici i pastiri iz plemena Masai i njihova sela zastala u vremenu, šarene pijace, veličanstvena bela kupa Kilimandžara i smeštaj u luksuznim kampovima, kompletiraće putnicima nezaboravni doživljaj Velike Afrike.
Nakon aktivnih dana safarija, truckavih džipova i foto aparata na gotovs, putnici će imati zadovoljstvo da se nekoliko dana odmore na jednoj od najlepših plaža Kenije, Diana Beach i zagledani u tirkiz Indijskog okena, u hladu kokosove palme, srede fotografije i utiske.

Postoji više opcija Putovanja u Keniju. Najbolje bi bilo započeti turu posetom prestonici Najrobi, zatim krenuti u obilazak nekog od najpoznatijih Nacionalnim parkovima, Amboseli, Tsavo, Mara, Aberdare ili Lake Nakuru i završiti odmor na prelepim plažama Indijskog okeana, u blizini čuvenog grada Mombasa. Upoznajte na najbolji način srce i dušu crnog kontinenta u avanturi u kojoj su retki srećnici imali priliku da uživaju.

Ovo je putovanje u divni svet koji na žalost nestaje, zato požurite, Afrika zove!