Individualna putovanja avionom

 

Low Cost putovanja | ABU DABI | BEČ | BARSELONA | HAMBURG | PARIZ | VALENSIJA

 

U ponudi turističke agencije Odeon World Travel, ove godine su i individualna putovanja po povoljnijim cenama, sa raznovrsnim mogućnostima izbora datuma i dodatnih usluga. Ovako kreirani paketi su u aktuelnoj situaciji najbezbedniji vid putovanja. 
Ponuđeni programi su bazirani na letovima low cost avio kompanija (WizzAir, Ryanair) iz Beograda i Niša i podrazumevaju troškove osnovne avionske karte (sa ručnim prtljagom) i smeštaja na destinaciji. Hoteli koji su u ponudi su pozicinirani u gradu, a od aerodroma do odredišta putnici mogu lako doći koristeći gradske odnosno javne prevoze koji ujedno predstavljaju i najjeftiniji vid prevoza. U ponudi su programi za Beč, Barselonu, Abu Dabi, Pariz i Hamburg, sa letovima iz Beograda i Niša. 
Novina su i polasci iz susedne Rumunije, odnosno low cost letovi kompanije WizzAir sa aerodroma u Temišvaru do Valensije, kao i letovi iz Budimpešte do Malage
U programima putovanja je naveden primer cene. Ne postoji minimumalni broj putnika za realizaciju, kao ni unapred određen datum. U programu su takođe navedeni uslovi koje putnici moraju ispuniti za ulazak u određenu državu,  a koji se tiču pandemije Covid 19.
Molimo putnike da 1-2 dana pre realizacije putovanja provere još jednom uslove za ulazak u državu koja je krajnje odredište.


Putujte bezbedno i sa agencijom Odeon World Travel otkrijte gradove Evrope i Bliskog istoka na drugačiji način!

 

 

Abu-Dabi.jpg 

Ujedinjeni Arapski Emirati


ABU DABI AVIONOM 7 NOĆENJA

Hotel 4* + avion + aerodromske takse + ručni prtljag

 

Abu Dabi (Abu Dhabi) sa svojih 1.5 mil stanovnika predstavlja glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ujedno je najveći grad Emirata, ali pripada i jednom od najmodernijih u svetu. Zahvaljujući svojim resursima, najpre nafti, brojne velike naftne kompanije su upravo ovde stacionirale svoje sedište. Poslednjih godina Abu Dabi je zahvaljujući izgradnji turističke infrastukture sve bolje pozicioniran i popularan među turistima iz čitavog sveta. Abu Dabi važi za „zeleni Emirat“ budući da ima mnogo parkova i zelenih površina. Duž obale nalazi se korniš (Corniche), atraktivno šetalište uz more, gde se upravo nalazi i jedna od glavnih gradskih plaža. Turistička agencija Odeon World Travel ove godine, shodno novim uslovima pandemije nudi malo drugačije aranžmane na bazi individualnih putovanja. Do grada Abu Dhabi u ponudi je let low cost kompanijom Wizz Air Iz Beograda. U nastavku primer cene, za konkretnu ponudu molimo putnike da posete najbližu poslovnicu agencije Odeon World Travel ili obrate se pismenim putem na adrese office@odeontravel.rs ili sales@odeontravel.rs 

 

button.jpg

 

 

 

 

 

 

Bec.jpg

BEČ AVIONOM INDIVIDUALNO 3 i 4 NOĆENJA

Hotel 3* + avion + aerodromske takse + ručni prtljag
 

Beč je veličanstven grad, s divnim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, sa svojim šarmom i raskoši, predstsavlja jednu od najatraktivnijih evropskih i svetskih destinacija. Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, ovaj grad će Vas opet očarati i ponovo ćete uživati u fascinantnoj privlačnosti ovoga grada. Katedrala Sv. Stefana u kojoj se venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi.
Turistička agencija Odeon World Travel ove godine, shodno novim uslovima pandemije nudi malo drugačije aranžmane na bazi individualnih putovanja. Do grada Beč u ponudi je let low cost kompanijom Ryann Air iz Niša. U nastavku primer cene, za konkretnu ponudu molimo putnike da posete najbližu poslovnicu agencije Odeon World Travel ili obrate se pismenim putem na adrese office@odeontravel.rs ili sales@odeontravel.rs 

 

 

button.jpg

 

 

 


 

 

 

 

Barselona.jpg
BARSELONA AVIONOM INDIVIDUALNO 3 i 4 NOĆENJA

Hotel 3* + avion + aerodromske takse + ručni prtljag

 

Barselona, glavni grad katalonske pokrajine, sa više od 3 miliona stanovnika, važi za modernu mediteransku metropolu, nadaleko poznatu po lepoti, šarmu i bogatom kulturno-istorijskom nasleđu. Jedan je od najznačajnijih ekonomskih i turističkih centara Evrope, sa najvećom lukom na Mediteranu. Barselona je bila domaćin važnim svetskim događajima koji su doprineli njenoj popularnosti i posećenosti. Svakako su najbitniji Svetska izložba 1888. i 1929.godine, Letnje olimpijske igre 1992.godine, Forum Kultura 2004.godine... Grad je poznat i kao prestonica modernizma, mesto u kom je živeo i radio Antonije Gaudi. Njegova najreprezentativnija dela privlače milione turista iz celog sveta. Najpoznatija je svakako katedrala Sagrada Familia koja je ostala nedovršena nakon njegove smrti i još uvek se gradi. Poznato delo ovog arhitekte je i park Guelj, gde je Gaudi proveo poslednjih dvadesetak godina života. Ne treba propustiti ni čuveno šetalište Las Ramblas, Trg Katalonije, stadion Camp Nou, gotsku četvrt i mnoštvo drugih zanimljivosti koje ovaj živopisni grad može da ponudi. 
Turistička agencija Odeon World Travel ove godine, shodno novim uslovima pandemije nudi malo drugačije aranžmane na bazi individualnih putovanja. Do grada Barselona u ponudi je let low cost kompanijom Wizz Air iz Beograda. U nastavku primer cene, za konkretnu ponudu molimo putnike da posete najbližu poslovnicu agencije Odeon World Travel ili obrate se pismenim putem na adrese office@odeontravel.rs ili sales@odeontravel.rs 

 

Barselona.jpg

 

 


 

 

 

hamburg.jpg

HAMBURG AVIONOM INDIVIDUALNO 3 i 4 NOĆENJA

Hotel 3*ili 4* + avion + aerodromske takse + ručni prtljag

 

Hamburg, drugi po veličini grad u Nemačkoj, nalazi se na severu zemlje, na reci Elbi. Poznat je i kao druga najveća luka u Evropi, nakon Roterdama. Odlikuje ga kosmopolitski duh, s obzirom da dobar deo stanovništva čine stranci iz više od 180 država sveta, te je tako najinternacionalniji grad u Nemačkoj.  S obzirom na svoju poziciju trgovačkog grada-luke, često ga nazivaju i „nemačkom kapijom sveta”. U Hamburgu se nalazi oko 2300 mostova, tj. Više od Venecije, Londona i Amstrerdama zajedno, što mu daje posebnu atraktivnost, kao i činjenica da se smatra najzelenijim gradom Evrope. U samoj Nemačkoj Hamburg je poznat kao grad vrlo poželjan za život, poznat je po modi i dizajnu, stotinama pozorišnih scena, dobrim restoranima. Unazad četiri godine diči se i novom koncertnom zgradom arhitektonskog studija Herzog & de Meuron, Elbphilharmonie, koja se ubrzo nakon završetka pretvorila u najtraženiju gradsku atrakciju. Obavezno treba prošetati starom i novom lučkom četvrti, videti trg posvećen Bitlsima (smatra se da su baš u Hamburgu započeli svoju karijeru), Muzej umetnosti (Hamburger Kunsthalle), gradsku većnicu (Rathaus)...Na kraju šetnje, posetioci Hamburga prave obavezan predah uz čuveni hamburger, čiji originalni recept potiče upravo iz ovog grada.

Turistička agencija Odeon World Travel ove godine, shodno novim uslovima pandemije nudi malo drugačije aranžmane na bazi individualnih putovanja. Do Hamburga je u ponudi je let low cost kompanijom Wizz Air iz Beograda. U nastavku primer cene, za konkretnu ponudu molimo putnike da posete najbližu poslovnicu agencije Odeon World Travel ili obrate se pismenim putem na adrese office@odeontravel.rs ili sales@odeontravel.rs 

 

button.jpg

 

 

 


 

 

 

pariz.jpg

PARIZ AVIONOM INDIVIDUALNO 3 i 4 NOĆENJA

Hotel 3* + avion + aerodromske takse + ručni prtljag
 

Pariz, grad svetlosti i romantike, centar mode i grad širokih bulevara - sve su to sinonimi za Pariz, prestonicu Francuske. Pariz je grad koji svako treba barem jednom za života da poseti. Putovanje u Pariz sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pariz je raj za ljubitelje kulture,  prepoznatljiv po Ajfelovom tornju, najlepšoj aveniji Šanzelize, muzeju Luvr, Trijumfalnoj kapiji, trgu Konkord, dvorcu Versaj, Operi, kabareima Mulen Ruž ,Lido, Krejzi hors, kulturnom centru Pompidu, Bogorodičinoj crkvi, kuli Monparnas. Više od 30 mostova, 400 crkava, Monmartr- slikarska meka, i Pigal - najživlja četvtr sa burnim noćnim životom, više od 60000 restorana, čine Pariz gradom svih umetnosti i svetske mode, nezaboravnim stecištem reke turista, koje u toku cele godine neprestano pohode Pariz.  Za Pariz se vezuju parfemi, vina, konjak, fascinantna kuhinja i ko zna koliko još u svetskim razmerama poznatih pojmova.
Turistička agencija Odeon World Travel ove godine, shodno novim uslovima pandemije nudi malo drugačije aranžmane na bazi individualnih putovanja. Do Pariza su u ponudi letovi kompanije Wizz Air iz Beograda. 
U nastavku primer cene, za konkretnu ponudu molimo putnike da posete najbližu poslovnicu agencije Odeon World Travel ili obrate se pismenim putem na adrese office@odeontravel.rs ili sales@odeontravel.rs 

 

Pariz avionom.jpg

 

 


 

 

 

valensija.jpg

VALENSIJA AVIONOM INDIVIDUALNO 3 i 4 NOĆENJA

Hotel 3* + avion + aerodromske takse + ručni prtljag
 

Valensija je glavni grad istoimene pokrajine, treći po veličini i važnosti u Kraljevini Španiji sa nešto više od 800.000 stanovnika. Najveća je luka na zapadnom Mediteranu.  Nalazi se na obalama reke Turija, na istočnoj obali Pirinejskog poluostrva, oko 300 km južno od Barselone. Centar je turističke oblasti Kosta del Azar (Costa del Azahar)- Obala pomorandžinog cveta. Valensija je jedan od najstarijih španskih gradova, osnovan od strane Rimljana 138. god. p. n. e., a svoj procvat u burnoj istoriji doživljava u XIV veku, u vreme Kraljevine Aragon. Danas je turistima omiljeni španski grad, zbog prijatne mediteranske klime, raskošnog spoja tradicionalne i moderne arhitekture, velikog broja kulturno istorijskih-znamenitosti, nauke i umetnosti, nezaboravnog provoda u brojnim restoranima, barovima, diskotekama... Boravak u Valensiji je prilika i za uživanje na promenadama Alikantea i Benidorma, najatraktivnijih gradova popularne Bele obale – Costa Blanca.
Turistička agencija Odeon World Travel ove godine, shodno novim uslovima pandemije nudi malo drugačije aranžmane na bazi individualnih putovanja. Do Valensije su u ponudi letovi kompanije Wizz Air iz Temišvara.
U nastavku primer cene, za konkretnu ponudu molimo putnike da posete najbližu poslovnicu agencije Odeon World Travel ili obrate se pismenim putem na adrese office@odeontravel.rs ili sales@odeontravel.rs .

 

Valensija.jpg

 

 


 

 

 

Malaga.jpg

MALAGA AVIONOM INDIVIDUALNO 3 i 4 NOĆENJA

Hotel 3* + avion + aerodromske takse + ručni prtljag
 

Malaga, grad na obali Mediterana koji uspešno spaja tragove bogate istorije, feničanske, rimske, arapske i hrišćanske epohe, sa duhom moderne Španije, udaljena je od Almerije oko 200 km. Poznata je i kao Pikasov rodni grad, gde se nalaze njegova kuća i novi muzej. Danas je drugi po veličini grad u Andaluziji, nakon Sevilje, moderan i važan privredni centar. Obilazak grada se može započeti od zidina tvrđave Alkasaba, koja okružuje stari grad, zatim čuvene ulice Granada, trgova Mersed i Konsepsion, katedrale i završiti na plaži Malageta ili u nekom od brojnih restorana uz paelju ili flamenko šou.
Turistička agencija Odeon World Travel ove godine, shodno novim uslovima pandemije nudi malo drugačije aranžmane na bazi individualnih putovanja. Do Malage je u ponudi je let low cost kompanijom Wizz Air iz Budimpešte. U nastavku primer cene, za konkretnu ponudu molimo putnike da posete najbližu poslovnicu agencije Odeon World Travel ili obrate se pismenim putem na adrese office@odeontravel.rs ili sales@odeontravel.rs 

 

 

button.jpg

 

 

 


 

 

 

 

 

Barselona_NG.jpg

BARSELONA NOVA GODINA | AVIONOM INDIVIDUALNO 

4 NOĆENJA | 29.12 - 02.01.2022.

Hotel 3* + avion + aerodromske takse + ručni prtljag
 

Barselona, grad koji privlači milione turista svake godine, nadaleko je poznat po svom mediteranskom šarmu, brojnim znamenitostima, modernističkoj arhitekturi Gaudija, odličnim restoranima i brojnim mestima za zabavu. Umerena i prijatna klima tokom zimskih meseci Barselonu čini jednom od idealnih destinacija na kojima ćete provesti novogodišnje praznike. Ne propustite priliku da nekoliko dana provedete u ambijentu mediteranske zime i posetite čuveno šetalište Las Ramblas, Trg Katalonije, stadion Camp Nou, gotsku četvrt i mnoštvo drugih zanimljivosti koje živopisna Barselona može da ponudi. 
Turistička agencija Odeon World Travel ove godine, shodno novim uslovima pandemije nudi malo drugačije aranžmane na bazi individualnih putovanja. Do grada Barselona u ponudi je let low cost kompanijom Wizz Air iz Beograda. U nastavku primer cene, za konkretnu ponudu molimo putnike da posete najbližu poslovnicu agencije Odeon World Travel ili obrate se pismenim putem na adrese office@odeontravel.rs ili sales@odeontravel.rs 

 

button.jpg