Turistička agencija Odeon World Travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.

Daleka putovanja • Dubai | UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI 

 

Dubai | Daleke destinacije avionom

 

Dubai je svetski fenomen, impozantna metropola izrasla iz peska. Od neuglednog ribarskog naselja gde su se ronile biserne školjke, Dubai se za nekoliko decenija pretvorio u jedan od najblistavijih bisera sveta. U Dubaiju je sve zamišljeno i stvarano da bi bilo najveće ili najbolje na svetu, da bi zadivilo posetioca i zadovoljilo vlasnike. Svi koji žive u Dubaiju ili cesto prave putovanje u Dubai, reći će da se grad neprestano menja, ali ta izjava potcenjuje stvarna dešavanja, jer dovoljna je samo godina dana da Dubai emirat potpuno promeni mnoge svoje četvrti, izgradi dodatne marine, kanale, tramvajske i metro linije, ogromne zgrade... Dubai je bez ikaivog preterivanja postao globalni grad, koji okuplja ljude iz čitavog sveta, obezbeđujuđi im udoban život i mnogo posla, a posetiocima sa svih meridijana ogromnu lepezu zabave. Dubai je postao internacionalni Diznilend za male i velike. Boravak u Dubaiju nudi mnogo: kupanje, ronjenje, let helikopterom ili malim avionom, posetu mnogim zabavnim parkovima, uživanje u kupovini, gastronomiji, plovidbu zalivom, čak i skijanje u ledenoj dvorani... Zbog svega pomenutog Dubai je već nekoliko godina prvoplasirana svetska destinacija, grad potpuno prilagođen XXI veku. Oni koji planiraju putovenje u Dubai, moraju biti spremni na prilične izdatke, zato naša ponuda hotela obuhvata ekskluzivne objekte na Džumeira plaži i velikom poluostrvu u obliku palme (The Palm Jumeirah), kao i kvalitetne objekte u Marini Dubai, Deiri, Barši i Barši hajts, dakle u najprestižnijim četvrtima grada, za poslovne ljude i prave turiste.  Naša Dubai ponuda hotela nudi objekte koji su nam svojom pozicijom i luksuzom ostali u sećanju dugo nakon povratka iz  ovog modernog pustinjskog Eldorada. Za sve koji su raspoloženi da bolje upoznaju Dubai u pratnji stručnih vodiča, ili da dožive ludi džip safari u pustinji, vide Abu Dabi, prestonicu Ujedinjenih Arapskih Emirata ili odu u organizovanu posetu nekom od desetak fenomenalnih zabavnih parkova, Odeon World Travel će obezbediti i tu uslugu.
 

Putovanje u Dubai je jedna od najlepših avantura za svakog, bez obzira koliko godina imao, 7 ili 77, kao Politikin Zabavnik...