Budva Leto 2024 | Crna Gora Letovanje

 

Budva letovanje 2024 | sopstveni prevoz

 

Budva, koju nazivaju kraljicom Mediterana, jedno je od najstarijih naselja na Jadranu i za letovanje u ovom gradu se opredeljuju turisti iz čitave Evrope i regiona. Istorija Budve duga je preko 2000 godina. Mnoge kulture koje su prolazile ovim područjem ostavile su traga u ovom gradu, a oni su posebno vidljivi u starom gradu u Budvi koji obiluje razlnolikim turističkim ponudama.


Budvanska Rivijera, koju čini područje oko grada i duž obale sa mnogobrojnim hotelima i apartmanima  u ponudi, poznata je i kao centar crnogorskog turizma, a sam grad Budva smatra se metropolom crnogorskog turizma. Budva ima mediteransku klimu sa blagim kišovitim zimama i dugim toplim letima. U priobalju zaklonjenom visokim gorskim zaleđem, klima je još blaža.

 

Budva letovanje | hoteli i apartmani


Turistička agencija Odeon World Travel u ponudi za letovanje 2024 godine u Budvi ima veliki broj hotela za turiste koji se odluče za letovanje sopstvenim prevozom. Ukoliko se odlučite za letovanje u Budvi, na raspolaganju vam je mnoštvo hotela koji su uglavnom smešteni uz samu obalu mora, a u blizini Starog grada.


Budva je prepoznatljiva po toplom moru i dugim peščanim plažama okruženim borovom šumom. U ponudi su luksuzni i porodični hoteli u kojima možete provesti svoje letovanje. Budva je poznata po noćnom životu sa mnoštvom barova, diskoteka i restorana koji će vaše letovanje upotpuniti.
Turistička agencija Odeon World Travel u svojoj ponudi za
letovanje 2024 godine nudi veliki broj hotela u kojima letovanje mogu provoditi kako porodice sa decom, tako i mladi.


Niz kulturnih manifestacija tokom leta čine Budvu izuzetno privlačnom za letovanje turistima kako iz regiona tako i iz čitavog sveta- Budva grad teatar, Sea Dance festival…