Igalo Leto 2024 | Crna Gora Letovanje

 

Igalo letovanje 2024 | sopstveni prevoz

 

Igalo nekada samo predgrađe Herceg Novog, danas je značajan turistički i medicinsko-zdravstveni centar koji gostima pruža odlične uslove za letovanje, rekreaciju i lečenje. Osim medicinskih centara u koje dolaze oni koji bi da poboljšaju svoje zdravstveno stanje, Igalo pruža odlične mogućnosti za letovanje porodica sa decom, starijoj kao i mlađoj generaciji gostiju.

Mnoštvo hotela, apartmana, restorana, barova, diskoteka kao i blizina drugih turističkih atrakcija pružaju mogućnost za sadržajno letovanje. Igalo ima nekoliko plaža: od duge peščane plaže sa lekovitim blatom, preko popločanih kamenitih i šljunkovitih.
 

 

Igalo letovanje | Hoteli i apartmani

Turistička agencija Odeon World Travel u ponudi za letovanje 2024 godine u Igalu ima veliki broj hotela za turiste koji se odluče za letovanje sopstvenim prevozom. Ukoliko se odlučite za letovanje u Igalu, na raspolaganju vam je mnoštvo hotela koji su uglavnom smešteni uz samu obalu mora.
 

Turistička agencija Odeon World Travel u svojoj ponudi za letovanje 2024 godine nudi veliki broj hotela i apartmana u kojima letovanje mogu provoditi kako porodice sa decom, tako i mladi. 


Igalo je poznato po neeksploatisanoj mineralnoj vodi i lekovitom blatu koje se uspešno koristi u terapeutske svrhe.

 

 

Hercegnovska Rivijera | letovanje 2024

Hercegnovska Rivijera se pruža u dužini od 15 km i obuhvata veliki broj naselja, odnosno turističkih mesta, od kojih svako ima svoje osobenosti i specifičnosti. Na izuzetno značajnom i atraktivnom geografskom prostoru između najviše planine dinarskog masiva, Orjena (1.895 m) i ulaza u jedan od najljepših zaliva svijeta, Boku Kotorsku, smjestio se Herceg Novi. Od 1997. godine Boka Kotorska je i zvanično uvrštena u Asocijaciju 28 najljepših zaliva svijeta.

 

Crna Gora letovanje 2024 | sopstveni prevoz

 

Letovanje u Crnoj Gori pruža široku lepezu mogućnosti. Turisti mogu birati grad... Od Ulcinja (koji je nekad bio gusarsko mjesto, a danas predstavlja turistički raj), Bara (grada prepunog istorijskih spomenika, sa novim modernim gradskim jezgrom, lukom, marinom, hotelima), Budve (koja od Buljarice preko Petrovca i Svetog Stefana, pa sve do Jaza, predstavlja turističku metropolu Crne Gore), preko Tivta (mirnog gradića), Kotora (koji je pod zastitom UNESCO kao kulturno umetničko blago), sve do Herceg Novog (turističkog grada punog zelenila, cveća, stepenica i istorijskih spomenika) svaki grad je priča za sebe. Za one koji vole raznolikost, letovanje u Crnoj Gori pruža mogućnost izbora plaža... od šljunkovitih, peskovitih ili kamenitih, dugih po samo nekoliko metara, stotina metara ili pak kilometara.

Ljubitelji mediteranske kuhinje svakako na letovanju u Crnoj Gori neće biti lišeni mogućnosti da u svakom gradu izaberu za sebe restoran sa domaćom hranom i ribljim specijalitetima, kafić sa divnim terasama i odličnim koktelima. a hotela u Crnoj Gori svakako da nudi veliku mogućnost izbora – od najluksuznijih sa vrhunskom uslugom i lokacijom do skromnijih porodičnih hotela sa odličnim uslugom i prijatnim osobljem.

Oni koji posete crnogorsko primorje i jednom letuju u Crnoj Gori  sigurno će imati želju da se u Crnu Goru ponovo vrate.