Petrovac Leto 2024 | Crna Gora Letovanje

 

Petrovac letovanje 2024 | sopstveni prevoz

 

Petrovac je malo primorsko mesto koje se iz godine u godinu sve više razvija i postaje jedan od najatraktivnijih gradića na crnogorskoj obali. Nekada miran gradić, udaljen 18 km od Budve, Petrovac sa mnogobrojnim hotelima i apartmanima koje ima u ponudi prerasta u veoma popularno mesto za letovanje kako među porodicama sa decom tako i među mladima.

Blaga mediteranska klima sa preko 300 sunčanih dana u godini, peščane plaže i mnoštvo uvala privlači veliki boj turista u Petrovac koji se opredeljuju da svoje letovanje provedu baš u ovom primorskom gradiću. Sezona traje od maja do oktobra meseca. Pored same obale, duž čitavog Petrovca prostire se šetalište okruženo palmama, borovima, oleandrima  i maslinama što daje poseban šarm ovom malom mestu i letovanje upotpunjuje.


Turistička agencija Odeon World Travel u ponudi za letovanje 2024 godine u Petrovcu ima veliki broj hotela za turiste koji se odluče za letovanje sopstvenim prevozom. Ukoliko se odlučite za letovanje u Petrovcu, na raspolaganju vam je mnoštvo hotela koji su uglavnom smešteni uz samu obalu mora i u kojima letovanje mogu provoditi kako porodice sa decom, tako i mladi.


Na samom kraju šetališta u Petrovcu nalazi se tvrđava Kastelo po kojoj je ovo primorsko mesto prepoznatljivo.