Kamenari Leto 2023 | Crna Gora Letovanje

 

Kamenari letovanje 2023 | sopstveni prevoz

 

Kamenari su malo primorsko mesto u Bokokotorskom zalivu, u Crnoj Gori. Mesto je dobilo ime po majstorima koji rade sa kamenom i sami sebe nazivaju kamenari. Od Kamenara do Lepetana, mesta na suprotnoj obali Bokokotorskog zaliva, saobraća trajekt za sve one koji ne žele da obilaze Kotorski i Risanski zaliv na putu do Herceg Novog. U blizini mesta nalazi se nekoliko sakralnih objekata kao što su crkva Svete Nedelje, crkva Svetog Nikole, crkva Gospe od Rozarije.
Turistička agencija Odeon World Travel u ponudi za letovanje 2023 godine u Kamenarima ima novootvoreni hotel Casa Del Mare Mediterraneo 5* za turiste koji se odluče za letovanje sopstvenim prevozom. Ukoliko se odlučite za letovanje u Kamenarima, na raspolaganju vam je luksuzan hotel Casa Del Mare Mediterraneo koji je smešten uz samu obalu mora i okružen zelenilom.


Malo primorsko mesto Kamenari je smešteno u srcu Bokokotorskog zaliva. Kamenari su smešteni na pola puta između turističkih i kulturno istroijskih centara: Kotora (18 km) i Herceg Novog (9 km) a preko trajekta treći turistički centar Tivat je udaljen svega 4 km.


Turistička agencija Odeon World Travel u svojoj ponudi za letovanje 2023 godine nudi hotel Casa Del Mare Mediterraneo u kome letovanje mogu provoditi kako porodice sa decom, tako i mladi.