Kasandra leto 2024 | Grčka sopstveni prevoz

 

Halkidiki letovanje 2024 | Kasandra

 

Kasandra je najzapadnije poluostrvo Halkidikija, najbliže je Solunu i kao takvo je i najposećenije. Kasandra je duga 50 km, a široka 10 km. Istočna obala Kassandra poluostrva je više urbanizovana i od Afitosa na severu do Paliourija na jugu u neprekidnom nizu nadovezuju se letovališta. Najveći turistički centar na Kasandri je Hanioti sa malim popločanim gradskim trgom, vrlo gusto zbijeno izgrađenim kućama i hotelima. Pored mesta Hanioti u našoj ponudi su poznata letovališta Kalithea, Afitos, Kriopigi, PefkohoriPolihrono na istočnoj strain, dok se na zapadnoj obali izdvaja mesto Sani u kojem se nalaze luksuzni resorti, zatim mesta Possidi, Furka, Nea Skioni ili Paliouri, dok su ostala mesta uglavnom mala sela smeštena u istoimenim uvalama. Pored odmora i sunčanja na peščanim plažama, pažnju zaljubljenika u arheologiju sigurno će privući kanal Potidea koji spaja dva zaliva Temaikos i Toroneos, petralonska pećina i svetilišta Dionysos i Nymphs.

 

Halkidiki smeštaj letovanje 2024 | Kasandra hoteli

 

Ove godine turistička agencija Odeon World Travel pripremila je bogatu ponudu Halkidiki hotela, dok se na poluostrvu Kassandra izdvajaju sledeći hoteli sa specijalnim popustima za rane uplate, kao i specijalnim ponudama: Al Mare 3*Xenios Possidi Paradise 4*Tresor Sousouras 4*, Kassandra Palace 5* i brojni drugi.

 

Turistička agencija Odeon World Travel je za sezonu leto 2024 pripremila FIRST MINUTE ponude za putovanja autobusom i putovanja sopstvenim prevozom do Halkidikija. Pogledajte našu bogatu ponudu hotela i apartmana za letovanje 2024 na svakom od tri prsta Halkidikija, Kasandra, Sitonija i Atos.

 

 

 

Grčka hoteli online / Pogledajte ponudu na sledećem linku 👈