Turistička agencija Odeon World Travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.

 

Solunska regija Leto 2022 | Grčka Letovanje

 

Solunska regija letovanje 2022 | sopstveni prevoz

 

 

PEREA i AGIA TRIADA – Pripadaju Solunskoj regiji letovališta, udaljeni samo 20 km od centra Soluna, u okviru solunskog zaliva, severno od poluostrva Halkidikija, i od prvog “prsta” Kasandra, nalaze se poznata letovališta Perea i Agia Triada koja su međusobno povezana uređenim šetalištem i predivnom peščanom plažom. U svojoj ponudi letovanja izdvajaju se dva hotela Santa beach i Sun beach koji svojim kvalitetom pružaju turistima lep i ugodan odmor. Do Soluna se može stići redovnim avio linijama iz Beograda, organizovanim autobuskim ili mini bus prevozom ili pak, vrlo jednostavno, i u sopstvenoj režiji. Oblast Perea i Agia Triade karakteriše bistro more, a njegova čistoća je nagrađena sa čuvenom evropskom nagradom plava zastavica i kao takva predstavlja dobar izbor za letovanje u Grčkoj. Na rivijeri Perea i Agia Triada, pored kvalitetnih hotela i apartmana ponudu upotpunjuje mnoštvo kafića, restorana i taverni koje se prostiru duž peščane obale, nudeći gostima vrhunske specijalitete grčke kuhinje, svežu ribu i čuvena grčka vina, kao i dobru zabavu i provod u večernjim satima.

 

Turistička agencija Odeon World Travel je za sezonu leto 2022 pripremila FIRST MINUTE ponude za putovanja autobusom i putovanja sopstvenim prevozom do Solunske regija ali i regije Halkidikija. Pogledajte našu bogatu ponudu hotela i apartmana za letovanje 2022 u Solunskoj regiji.

 

Solunska regija letovanje | Perea

Perea je gradić u oblasti Solunske regije, koji poseduje plažu dugačku nekoliko kilometara i udaljeno od centra Soluna 20km, uz ponudu hotelskog i apartmanskog smeštaja za letovanje 2022. Na plaži postoji sve što je potrebno za prijatan odmor i ugodno letovanje: ležaljke, suncobrani, kabine za presvlačenje, tereni za odbojku, dečija igrališta i bezbroj taverni, restorana i barova. Plaža Perea je većim delom peščana sa plitkim i postepenim ulaskom u vodu. Bez obzira na blizinu grada Soluna, voda je izuzetno čista i leti veoma topla. Pogledajte našu bogatu ponudu hotela i apartmana za letovanje 2022 u Solunskoj regiji.

 

Solunska regija letovanje | Agia Triada

Agia Triada u svojoj ponudi izdvaja hotel Sun beach kao i veliki izbor apartmanskog smeštaja. Agia Triada je lepa plaža u Solunskog regiji dugačka nekoliko kilometara i naselje udaljeno od centra Soluna 24 km do kog se lako i brzo iz grada može stići redovnom linijom gradskog autobus. Na plaži Agia Triade postoje ležaljke, suncobrani, kabine za presvlačenje, tereni za odbojku, dečija igrališta i mnogobrojne taverne, restorani i barovi. Plaža Agia Triada je većim delom peščana sa plitkim i postepenim ulaskom u vodu. Bez obzira na blizinu grada, voda je izuzetno čista i leti veoma topla. Neki delovi Agia Triade su posebno interesantni u večernjim časovima kada sve oživi i kada se meštanima pridruže i mnogobrojni gosti.

Turistička agencija Odeon World Travel je za sezonu leto 2022 pripremila FIRST MINUTE ponude za putovanja autobusom i putovanja sopstvenim prevozom do Solunske regija, uz regiju Halkidiki. Pogledajte našu bogatu ponudu hotela i apartmana za letovanje 2022 u Solunskoj regiji (Perea i Agia Triada).