Izaberite

 

Side Leto 2022 | Turska Letovanje avionom

 

Side letovanje 2022 | 8, 11, 12 i 15 dana, direktnim čarter letom

 

Side se nalazi na mediteranskoj obali turske rivijere. Predstavlja turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora. Osim amfiteatra, poznati su vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Danas je Side jedan od najatraktivnijih primorskih gradića, sa lepim centrom grada i pešačkom zonom, brojnim kafeterijama, restoranima, suvenirnicama. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun. Pripada gradu Side i prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama. Letovanje u mestu Side je odličan izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom zbog brojnih sadržaja koje nude brojni hoteli.

 

Side plaže

 

Side se nalazi na mediteranskoj obali turske rivijere. Predstavlja turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Peščane plaže Sidea prekrivene zlatnim peskom poznate su kao zapadna i istočna. Zapadna nudi mogućnost baljvenja raznim sportovima na vodi, ronjenjem i pecanjem. Istočna plaža je manje razvijena i pri samom ulasku u vodu može biti kamenita.

 

Side putovanje avionom 2022

 

Kao i sva ostala letovališta u Turskoj, Side predstavlja raj za porodice sa decom jer su u ponudi hoteli sa bogatim sadržajima animacija dece, brojni resotrani, barovi i stručni tim animatora koji vodi računa o celodnevnoj zabavi. Hoteli su prepoznatiljivi po usluzi All Inclusive/ Ultra All Inclusive čiji se koncepti razlikuju od hotela do hotela. Za letovanje u oblasti Side turistička agencija Odeon World Travel pripremila je bogatu ponudu hotela za putovanje avionom. Obezbedite hotelski smeštaj na vreme i iskoristite first minute ponude za putovanje avionom.

 

Side hoteli | Side putovanje avionom 2022

 

Turistička agencija Odeon World Travel za letovanje u Sideu, pripremila je bogat izbor hotela među kojima se izdvajaju porodični poput Paloma Oceana, Paloma Orenda, Seaden Sea Planet kao i jedan od najluksuznijih Paloma Finesse koji se nalazi u istoimenoj regiji.

 

Pogledajte izlete i atrakcije Side na sledećem linku.

 

Turska Letovanje  

Nama najbliža oblast za letovanje u Turskoj je Egejska obala u koju spadaju letovališta Kušadasi (Kuşadası), Bodrum (Bodrum), Marmaris (Marmaris) sa zalivom Ičmeler (İçmeler) i novom regijom Turunč (Turunç) koja je među turistima sve popularnija. Grad Fetije (Fethiye) se nalazi na mestu gde se sreću Egejsko i Sredozemno more. Osim Egejske obale nudi brojne luksuzne rizorte za letovanje u Turskoj na obalama Sredozemnog mora, nama najbliža letovališta su Kemer (Kemer), Antalija (Antalya) sa najpopularnijom plažom LaraBelek (Belek), Side (Side) i Alanja (Alanya). Turistička agencija Odeon World Travel je obezbedila za destinaciju Turska letovanje 2022 čarter letove do aerodroma Bodrum (Bodrum-Milas), Dalaman (Dalaman) i Antalija (Antalya). Primorska mesta za letovanje u Turskoj predstavljaju raj za porodice sa decom iz razloga što su u ponudi hoteli sa bogatim sadržajima za animaciju dece, aqua parkovi, brojni restorani, barovi kao i stručni tim animatora koji vodi računa o celodnevnoj zabavi kako odraslih tako i dece. Turska letovališta su prepoznatljiva po usluzi All Inclusive/Ultra All Inclusive čiji se koncepti razlikuju od hotela do hotela. Osnova All Inclusive/Ultra All Inclusive koncepta predstavljaju tri glavna obroka, užine u toku dana, domaća pića, dok u luksuznim hotelima pojedini koncepti uključuju korišćenje wellness & spa centra, aqua parka, a la carte restorana, konzumiranje uvoznih i premium pića... Za letovanje u Turskoj turistička agencija Odeon World Travel je pripremila bogat izbor hotela.

 

Celokupnu našu ponudu Turska letovanje 2022 pogledajte ovde.