KRSTARENJA | LUKA PIREJ I LAVRION | POLASCI 2023

 

KRSTARENJA MEDITERANOM

 

Atina i Pirej su velika neraskidiva celina obzirom da je Pirej komercijalna i turistička kapija Atine. Iz Pireja polazi i u njega pristaje stotine komercijalnih i turističkih brodova dnevno. Ogromna većina trajekata koji su veza kontinentalne Grčke i brojnih ostrva Egeja isplovljavaju i pristaju upravo u Pirej. Svi putnici kompanije Celestyal Cruises ostvaruju popust od 50% na parking luke. 
Lavrion  je treća po veličini putnička luka u Atini i godišnje opslužuje oko 180 hiljada putnika. Nalazi se na jugoistočnoj obali Atike, na  samo 1 km od centra primorskog grada Lavrion. Tokom letnjih meseci saobraćaj u luci i oko nje može biti pojačan. Iz tog razloga preporučujemo da u luku stignete najmanje 45 minuta do 1 sat pre polaska, posebno ako putujete sa svojim vozilom.
Luka Lavrion se nalazi na oko 60 km od centra Atine i 30 km od Atinskog međunarodnog aerodroma. U luci Lavrion nije dozvoljeno parkiranje. Međutim, postoji privatni parking u blizini polaznih terminala. Cene se kreću od 6-7 € dnevno

 

 

Krstarenja Mediteranom | Celestyal Cruises

 

Celestyal Cruises glavna je brodska kompanija sa lukama pristajanja u Grčkoj i najistaknutija kompanija za krstarenja grčkim ostrvima i istočnim Mediteranom. Brodska kompanija ima dva broda srednje veličine, a svaki pruža iskustvo originalnih i visoko personalizovanih usluga. Svako krstarenje usmereno je na istinsko kulturno uranjanje, nudeći autentična životna i gastronomska  iskustva kako na brodu, tako i na obali.