Izaberite
 

Fetije Leto 2023 | Turska Letovanje avionom

 

Fetije letovanje 2023 |  8 i 15 dana avionom | Direktni čarter let

 

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km, do je aerodrome u Bodrumu udaljen oko 220km.

 

Fetije istorija

Iznad grada Fetije se nalaze ruševine koje su ostale iza vitezova sa Rodosa. U antičko doba grad se zvao Temlesos. Grad Fetije krasi velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno stilu i planinski pejzaž u pozadini.

 

Fetije letovanje

Nalazi se na mestu gde se sreću Egejsko i Sredozemno more, te je gradić poznat po izuzetno prijatnoj klimi i ruži vetrova te se za ovu regiju osim duge kupališne sezone vezuje i paraglajding. Ovo je jedno od najpoznatijih paraglajding destinacija  Evropi. Iznad grada Fetije se nalaze ruševine koje su ostaleiza vitezova sa Rodosa. U antičko doba grad se zvao Temlesos. Grad Fetije krasi velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno stilu i planinski pejzaž u pozadini. Noćni život pruža brojne mogućnosti za zabavu, od orjentalnih do moderno uređenih barova. Ono što Fetije izdvaja od drugih primorskih mesta jeste duga peščana plaža, Nacionalni park Plava Laguna – Oludeniz. 

Oludeniz poseduje svoj manji centar koji se sastoji iz nekoliko prodavnica, kafeterija i suvenirnica. Predlaže se gostima koji žele miran odmor u lepom prirodnom okruženju. Turistička agencija Odeon World Travel za letovanje u Fetijama i Oludenizu, pripremila širok izbor hotela među kojima se izdvajaju porodični poput hotela Club hotel Letoonia koji je jedan od najpopularnijih hotela u ovoj regiji, novo izgrađeni hotel Sundia By Liberty, kao i mnogobrojni gradski hoteli ...   

 

Fetije plaže

Ovo je jedna od najatraktivnijih i prirodno najbogatijih regija Turske. Oludeniz je zvanično najlepša plaža Mediterana, okružena padinama planinskog venca i šumom četinara. Duga je oko 3 km, a završava se sprudom koji je odvaja od otvorenog mora. Oludeniz je od centra Fetija udaljen 12 km, do grada se može stići lokalnim dolmušima. Na plažama gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

 

 

Fetije putovanje avionom

Turistička agencija Odeon World Travel je za putovanje avionom 2023 pripremila direktne čarter letove za aerodrome Dalaman. U širokoj ponudi nalaze se hoteli svih kategorija od porodičnih do hotela za mlade. Obezbedite smeštaj na vreme i iskoristite first minute ponude za putovanje avionom.  Celokupnu našu ponudu Turska letovanje 2023 pogledajte ovde 

 

Turska Letovanje  

Nama najbliža oblast za letovanje u Turskoj je Egejska obala u koju spadaju letovališta Kušadasi (Kuşadası), Bodrum (Bodrum), Marmaris (Marmaris) sa zalivom Ičmeler (İçmeler) i novom regijom Turunč (Turunç) koja je među turistima sve popularnija. Grad Fetije (Fethiye) se nalazi na mestu gde se sreću Egejsko i Sredozemno more. Osim Egejske obale nudi brojne luksuzne rizorte za letovanje u Turskoj na obalama Sredozemnog mora, nama najbliža letovališta su Kemer (Kemer), Antalija (Antalya) sa najpopularnijom plažom LaraBelek (Belek), Side (Side) i Alanja (Alanya). Turistička agencija Odeon World Travel je obezbedila za destinaciju Turska letovanje 2023 čarter letove do aerodroma Bodrum (Bodrum-Milas), Dalaman (Dalaman) i Antalija (Antalya). Primorska mesta za letovanje u Turskoj predstavljaju raj za porodice sa decom iz razloga što su u ponudi hoteli sa bogatim sadržajima za animaciju dece, aqua parkovi, brojni restorani, barovi kao i stručni tim animatora koji vodi računa o celodnevnoj zabavi kako odraslih tako i dece. Turska letovališta su prepoznatljiva po usluzi All Inclusive/Ultra All Inclusive čiji se koncepti razlikuju od hotela do hotela. Osnova All Inclusive/Ultra All Inclusive koncepta predstavljaju tri glavna obroka, užine u toku dana, domaća pića, dok u luksuznim hotelima pojedini koncepti uključuju korišćenje wellness & spa centra, aqua parka, a la carte restorana, konzumiranje uvoznih i premium pića... Za letovanje u Turskoj turistička agencija Odeon World Travel je pripremila bogat izbor hotela.

Celokupnu našu ponudu Turska letovanje 2023 pogledajte ovde.